Harem Otogarı hangi ilçeye bağlı?

İçindekiler:

  1. Harem Otogarı hangi ilçeye bağlı?
  2. Harem Otogar kalktı mı?
  3. Marmaray ile Harem'e nasıl gidilir?
  4. Harem Otogarı kaçta kapanıyor?
  5. Harem Otogarı ne zaman kapatıldı?
  6. Harem Otogarı aktif mi?

Harem Otogarı hangi ilçeye bağlı?

Harem, İstanbul'un Üsküdar ilçesinde yer alan semtlerden biridir. Selimiye mahallesinin sahil kesimlerini kapsamaktadır. İstanbul Boğazı'nın güney girişinde deniz kıyısında yer alan bir semttir.

Harem Otogar kalktı mı?

Harem Otogar İşletmesi, korona virüs salgınıyla mücadele kapsamında alınan "şehirler arası seyahat kısıtlaması" kararının ardından faaliyetlerini geçici olarak durdurdu. Harem Otogar İşletmesi'nin faaliyetlerini durdurma kararını Üsküdar Kaymakamı Sefa Murat Demiryürek Twitter'dan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Marmaray ile Harem'e nasıl gidilir?

İstanbul Avrupa yakasından yola çıkan bir yolcunun Harem'e gidebilmesi için elinde birkaç seçenek bulunmaktadır. Bunlardan ilki ve en trafiksiz olanı Marmaray kullanarak Üsküdar durağında inmektir. Daha sonra yürüyerek veya yürümek istemeyenler için 16 A 16 F 16 U otobüs hatlarını kullanarak Harem'e ulaşmak mümkündür.

Harem Otogarı kaçta kapanıyor?

Harem Otogarı, İstanbul ilinde hizmet vermektedir....
Harem Otogarı Çalışma Saatleri Tablosu
Cumartesi00:00-24:00
Pazar
5 satır daha

Harem Otogarı ne zaman kapatıldı?

Harem Otogar Dernek Başkanı Kemal Kulaçoğlu yapmış olduğu açıklamada: “Bizler Harem Otogar işletmecileri Acenteleri ve Esnafları Derneği olarak, Genelgeye destek vermek amacıyla, ayrıca yolcu talebi de olmadığından firmaların da görüşü alınarak 28.03.2020 tarihinden itibaren yazıhanelerimizi kapalı tutma ve otobüs ile ...

Harem Otogarı aktif mi?

Harem Otogarı da 2018'e kadar taşınacak. İstanbul'un şehirlerarası yolcu otogarları, yeni yol güzergahlarına göre düzenleniyor.