Kartuş kağıdı nedir?

İçindekiler:

  1. Kartuş kağıdı nedir?
  2. Bitmeyen kartuş kurur mu?
  3. Muadil toner dolum yapılır mı?
  4. Her toner doldurulur mu?

Kartuş kağıdı nedir?

Yazıcılarda yazdırmayı sağlayan ekipmana kartuş denilmektedir ve bu kartuşlara A4 FOTOKOPİ KAĞIDI üzerinde oluşturdukları baskıyı sağlayan materyale göre mürekkep veya toner kartuşu ismini almaktadır. ... Lazer printerler fotokopi makinesi mantığı ile çalışarak baskı yaparlar.

Bitmeyen kartuş kurur mu?

evet kartuş bulunduğu ortama göre bir kaç haftadada kuruyabilir. yada bir kaç ayda sürebilir. kullanmasanızda 2 haftada bir tam sayfa bi test çıktısı alın. Doğru değil bu, eğer kartuş dandik bir şekilde doldurulmamışsa... dolumla ilgisi yoktur sadece dolum olan kartuş daha kısa sürede kurur.

Muadil toner dolum yapılır mı?

Muadil tonerler marka adı taşımadığı için ucuzlardır. 10 firmadan 8'i Muadil Toneri tercih eder. Sıfır bir şekilde üretildiği için toz akıtma vs. gibi durumlarla karşılaşmassınız. Tekrar dolum yapılabilir.

Her toner doldurulur mu?

Ofis yazıcılarında kullanılan, dolum toner ise biten bir tonerin; çeşitli yöntemlerle yeniden doldurulmasına verilen isimdir. Kısacası şöyle denilebilir; bazı markaların tonerlerini yeniden doldurup kullanabiliyorken bazılarının ise, bittikten sonra çöpe atıp yenisini almak gerekiyor.