iPhone 7 de fotoğraf nasıl gizlenir?

İçindekiler:

  1. iPhone 7 de fotoğraf nasıl gizlenir?
  2. iPhone saklama alanı nasıl yönetilir?
  3. Iphone silinen fotoğraflar nereye gidiyor?
  4. Fotograf nasıl gizlenir?

iPhone 7 de fotoğraf nasıl gizlenir?

Fotoğraflar'ı açın ve Albümler sekmesine dokunun. Aşağı kaydırın ve İzlenceler seçeneğinin altındaki Gizli'ye dokunun. Göstermek istediğiniz fotoğraf veya videoya dokunun. Paylaş düğmesine , ardından Gizleme'ye dokunun.

iPhone saklama alanı nasıl yönetilir?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar > [adınız] > iCloud'a gidin. Saklama alanınızın uygulama ve servisler tarafından nasıl kullanıldığı hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için iCloud Saklama Alanı'na veya Saklama Alanını Yönet'e dokunun.

Iphone silinen fotoğraflar nereye gidiyor?

Son Silinenler klasörünüzü kontrol edin Fotoğrafınızı veya videonuzu yanlışlıkla sildiyseniz Son Silinenler klasöründe bulabilirsiniz. Fotoğraflar > Albümler'e gidin ve İzlenceler bölümünde Son Silinenler'e dokunun. Eksik fotoğrafı veya videoyu görürseniz Son Kullanılanlar albümünüze geri taşıyabilirsiniz.

Fotograf nasıl gizlenir?

Yöntem: Bir Klasördeki Fotoğraflarınızı Gizleme Öncelikle içindekileri gizlemek istediğiniz klasörü açıyoruz ve ardından sol altta bulunan Yeni butonuna tıklayarak Dosya seçeneğine giriyoruz. Dosyanın adına ise . nomedia yazıyoruz ve Tamam butonuna basarak işlemi tamamlıyoruz.