Varan Turizm Yeni sahibi kimdir?

İçindekiler:

  1. Varan Turizm Yeni sahibi kimdir?
  2. Varan Turizm e ne oldu?
  3. Ankaradan istanbula hangi otobüs firmaları gidiyor?
  4. Ankaradan istanbula giderken hangi yollardan geçilir?
  5. Varan Turizm seferleri başladı mı?

Varan Turizm Yeni sahibi kimdir?

El değiştirmeyle birlikte halihazırdaki yani şu andaki sahibi belli oldu. Varan Turizm'i haziran ayında Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk satın aldı. Metro Holding İletişim Direktörü Necmi Hatipoğlu, Galip Öztürk'in Varan Turizm'i Metro Turizm'den bağımsız olarak kendi adına satın aldığını açıklamıştı.

Varan Turizm e ne oldu?

2016 yılında kapanan şirket hakları bankaya geçmiş ve 2020 yılı itibarıyla şirket Kemal Soğancı'ya ait olan Varan Grup Turizm A.Ş şirketine devrolmuş. ... Varan Turizm 2020 Temmuz ayında 100 milyon liralık otobüs ve altyapı yatırımlarıyla tekrardan seferlerine başlamıştır.

Ankaradan istanbula hangi otobüs firmaları gidiyor?

Ankara - İstanbul arası sefer düzenleyen otobüs firmaları: Lüks Afşinlilar Seyahat, Seç Turizm, Varan Turizm, Malatya Medine Turizm, Adıyaman Anka Turizm, Star Diyarbakır, Pamukkale Turizm, Yükseller Aksaray Birlik, Yeşil Muş Ovası, Niğde İnan Turizm firmalarıdır.

Ankaradan istanbula giderken hangi yollardan geçilir?

İstanbul'dan Ankara arabayla ulaşım için ilk seçenek Anadolu Otoyolu ve D-140 Yolu üzerinden Mudurnu-Adapazarı güzergahını takip etmek. Bu güzergah 441 km'lik bir rota. Rota üzerinde Akyazı, Mudurnu, Beypazarı ve Sincan bulunuyor ve arabayla 6 saat sürüyor.

Varan Turizm seferleri başladı mı?

İlk etapta İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa merkezli seferlerle yeniden yolcularına hizmet vermeye başlayacak olan Varan, 2020 sonunda 1.5 milyon yolcuya hizmet vererek 700 kişiye de iş imkânı sağlamayı hedefliyor. Şehirlerarası yolcu taşımadığı markası Varan 9 Temmuz 2020'den itibaren yeniden seferlerine başlayacak.