BiP ten nasıl internet kazanılır 2021?

İçindekiler:

  1. BiP ten nasıl internet kazanılır 2021?
  2. Bipten nasıl GB kazanılır 2020?
  3. Bipten ek salla kazan nasıl yapılır?
  4. BİP yıldızlarından nasıl internet kazanılır?
  5. Vodafone BİP ne işe yarar?
  6. BİP uygulamasını kimler kullanabilir?

BiP ten nasıl internet kazanılır 2021?

Hemen bedava internet kazanmak için ” BIP Yıldızları” kampanyası katılmaktır. Bip kullan kazan kampanyası Bip yıldızları ile bedava internet kazanmak için bol bol mesaj atmak ve sevdiklerinizle bip üzerinden mesajlaşmanız yeterlidir. Kullanım yoğunluğuna bağlı olarak haftalık 2 gb hediye internet kazanırsınız.

Bipten nasıl GB kazanılır 2020?

Hedefe ulaşan kullanıcı BiP Keşfet içerisinde yer alan “Hediyemi Al” butonuna tıklayarak hediyesi olan Günlük 1 GB hediyesini kazanacaktır. BiP Yıldızları kampanyasından yararlanabilmek için BiP keşfet bölümünde yer alan BiP Yıldızları kanalını takip etmek ve en az 1 kez mesaj atmış olmak gerekmektedir.

Bipten ek salla kazan nasıl yapılır?

Bip #senyapdiye kanalını takip ettikten sonra Salla Kazan GB Şansı butonuna basınız. Böylelikle ayda 1 kez olmak üzere Salla Kazan'dan hediye internet içeren ek sallama hakkı kazanıyorsunuz.

BİP yıldızlarından nasıl internet kazanılır?

Bip kullan kazan 2 GB kampanyasına katılmak için Bip uygulaması üzerinden Bip Yıldızları kanalını takip etmeniz ve aylık olarak size verilen 1000, 1200, 1500, 2000, 2500, 4000, 5000 ve 10.000 mesaj hedefine tıklayarak görevini tamamlayarak 2 GB bedava internet kazanmaktır.

Vodafone BİP ne işe yarar?

İnternete bağlı olduğunuz her yerden bu uygulamaya girebiliyorsunuz. Yani internet hakkınız olduğunda ya da WİFİ üzerinden internete bağlandığınızda uygulamayı girerek, ücretsiz bir şekilde BİP üzerinden arkadaşlarınızla mesajlaşabiliyor, görüntülü sohbet edebiliyorsunuz.

BİP uygulamasını kimler kullanabilir?

Ücretsiz bir mesajlaşma uygulaması olan BiP, Vodafone ve Türk Telekom gibi farklı operatörü kullanan kişiler tarafından da indirilebilir ve kullanılabilir. Ancak farklı operatörlerde BiP uygulaması kullanıcıların kendi internetlerinden harcamaktadır.