Eskişehir otobüsler kaça kadar?

İçindekiler:

  1. Eskişehir otobüsler kaça kadar?
  2. Eskişehir hangi Otobüs firmaları?
  3. Eskişehir Vadişehire hangi Otobüs gider?
  4. Eskişehir dolmuşlar yasakta çalışıyor mu?
  5. Eskişehir Sazova nasıl gidilir Otobüs?
  6. Eskişehir otogardan şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?
  7. Eskişehir Cumartesi Pazar tramvay çalışıyor mu?
  8. Eskişehirde 65 yaş üstü toplu taşıma araçlarına binebiliyor mu?
  9. Eskişehir terminalden Sazova parkına nasıl gidilir?
  10. Eskişehir merkezden Odunpazarına nasıl gidilir?

Eskişehir otobüsler kaça kadar?

Hafta sonu ise sabah 06.00-10.00 ve 16.00-21.00 arasında istisna kapsamında olan vatandaşlarımızın görev yerlerine ulaşımı için seferlerimiz devam edecektir. Bu saat aralıkları dışında ise şehrimiz hastaneleri ve hastane bağlantılı otobüs seferlerimiz, seferlerini saat 23.00'e kadar seyreltilmiş olarak sürdürecektir.

Eskişehir hangi Otobüs firmaları?

En Popüler Eskişehir Otobüs Firmaları
Eskişehir otobüs firmaları, otobüs bilet fiyatları, Eskişehir otobüs seferleri, sefer saatleri, firma telefon numaraları ve otogarlar NeredenNereye.com'da!
Firma AdıSefer Sayısı
Balıkesir Uludağ6
Metro Turizm2
Esadaş2
3 satır daha

Eskişehir Vadişehire hangi Otobüs gider?

Bu Otobüs hatları Vadişehir yakınından geçiyor: 32S, 63K, 63S.

Eskişehir dolmuşlar yasakta çalışıyor mu?

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Sokağa çıkma kısıtlamasına tabi olup olmadığına bakılmaksızın 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız ile 18 yaş altı gençler ve çocuklarımız şehir içi toplu ulaşım araçlarını (tramvay, otobüs, minibüs, dolmuş vb.) kullanamayacaklardır.

Eskişehir Sazova nasıl gidilir Otobüs?

Yüksek Hızlı Tren YHT ile Eskişehir'e geldiyseniz: Tren garından çıkmanızın ardından, Espark AVM'ye yürüyüp, önünden geçen tramvay ile az önce anlattığımız şekilde Atatürk Lisesi Durağı'nda inip, karşıya geçerek 11, 17 ve 31 numaralı otobüsleri kullanarak Sazova Bilim, Sanat ve Kültür Parkı'na gidebilirsiniz.

Eskişehir otogardan şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir?

Otogar'dan K51 numaralı otobüse binerek son durakta indiğinizde Eskişehir Şehir Hastanesi'ne ulaşabilirsiniz.

Eskişehir Cumartesi Pazar tramvay çalışıyor mu?

Genelgenin 2.2 maddesinde yazdığı üzere istisna getirilenler dışındaki tüm işyerlerinin hafta içi saat 20.00'de kapanacak olması sebebiyle tramvaylarımız hafta içi 21.00'e kadar çalışacak olup, hafta sonu hizmet vermeyecektir.

Eskişehirde 65 yaş üstü toplu taşıma araçlarına binebiliyor mu?

İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu toplantısında alınan karara göre, bugünden itibaren 65 yaş ve üzeri kişiler 07.00-09.00 ve 16.30-18.30 saatlerinde şehir içi toplu ulaşım araçlarını kullanamayacak.

Eskişehir terminalden Sazova parkına nasıl gidilir?

Otogar'dan tramvay ile Atatürk Lisesi durağında indikten sonra karşı taraftaki parkı takip ettiğinizde Atatürk Bulvarı'na doğru giden otobüslerin kalktığı duraktan 11, 17, 31 numaralı otobüslerden herhangi birine binerek Sazova Bilim Sanat ve Kültür Parkı'na ulaşabilirsiniz.

Eskişehir merkezden Odunpazarına nasıl gidilir?

Odunpazarı Evleri için temel olarak tramvay hattını kullanmalısınız. Odunpazarı Evleri Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi'nin arkasında bulunmaktadır. Şehir Merkezi'nden Otogar yönüne giden tramvayla ile Atatürk Lisesi durağında indiğinizde 2 dakikalık bir yürüyüşle Odunpazarı Evleri'ne ulaşabilirsiniz.