Watsons hangi ülkenin markası?

İçindekiler:

  1. Watsons hangi ülkenin markası?
  2. Watsons karttaki puanlar ne işe yarar?
  3. Watsons hangi kargoyu kullanıyor?
  4. Watsons kaç TL üzeri kargo?
  5. Gratis yerli mi?
  6. Gratis karta ücret alınıyor mu?
  7. Gratis puan nasil ogrenilir?
  8. Gratis puanları nasıl kullanılır?
  9. Watsons Genel Müdürü kim?

Watsons hangi ülkenin markası?

Watson (A.S. Watson), CK Hutchison Holdings Limited'in perakende ve tüketici bölümüdür. Hong Kong merkezli firma 2005 yılında Avrupa perakendecisi Marionnaud'un satın alınmasından sonra dünyanın en büyük sağlık ve güzellik ürünleri perakendecisi oldu.

Watsons karttaki puanlar ne işe yarar?

Biriktirdiğin puanlarını, Watsons Card'ının aktivasyonunu tamamlandıktan sonra mağazalarımızda yapacağın alışverişlerde dilediğin gibi kullanabilirsin. Watsons Card ile kazandığın her 100 puan 1TL'ye eşittir.

Watsons hangi kargoyu kullanıyor?

Siparişinizin gönderimlerinde Aras Kargo, Yurtiçi Kargo, Birgünde Kargo ve Aktif Kurye ile adresinize teslim olacak şekilde gönderilmektedir.

Watsons kaç TL üzeri kargo?

Online mağazadan gerçekleştireceğiniz 75 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargonuz ücretsiz olarak teslim edilecektir. Bazı markaların ürünlerinde ise herhangi bir alt alışveriş sınırı olmadan ücretsiz kargo avantajı vardır. Watsons markalarını ve ürünlerini inceleyin.

Gratis yerli mi?

Gratis. Yabancı bir marka sanılır Gratis, oysa Demir Sabancı'nın bir girişimidir. Latince "bedava" anlamına geliyor "Gratis".

Gratis karta ücret alınıyor mu?

Gratis kart başvurusu esnasında ücret talep edilmemektedir. Online olarak Gratis kart başvurusu yapmak için gratis internet adresi üzerinden başvuru formu doldurulmalıdır. Sayfanın en başında yer alan “Gratis Kart AL” seçeneğine tıklandıktan sonra, Gratis kart başvurusu için “Yeni Üyelik Formu” açılacaktır.

Gratis puan nasil ogrenilir?

Sorgulama için;
  1. “0850 210 69 00” Gratis müşteri hizmetlerini arayarak puanlarınızı sorgulayabilirsiniz.
  2. Gratis'in web sitesinde bulunan “Gratis kartım” sekmesine tıklayarak puanlarınızı sorgulayabilirsiniz.
  3. Alışveriş yaptığınızda kasa görevlisinin size vereceği fişin en altında ne kadar puanınız olduğu belirtilir.
Daha fazla öğe...

Gratis puanları nasıl kullanılır?

Gratis kart puanlarını ister online mağaza isterseniz de fiziki herhangi bir mağaza şubesinden harcaya biliyorsunuz. Ayrıca Gratis Kart üyeliği bulunan müşterilere özel olarak yapılan kampanyalar mesaj, mail gibi yollardan müşterilerine bildirilerek kişiye özel indirimden ilk onların yararlanması sağlanıyor.

Watsons Genel Müdürü kim?

Mete Yurddas - General Manager - Watsons Turkey | LinkedIn.