Memur Sendika üyeliğimi nasıl öğrenebilirim?

İçindekiler:

  1. Memur Sendika üyeliğimi nasıl öğrenebilirim?
  2. Memur sendikadan nasıl istifa eder?
  3. Memur-Sen kime ait?
  4. Sendikaya üye olduğumu nasıl anlarım?
  5. Memur Sen kaç üyesi var?

Memur Sendika üyeliğimi nasıl öğrenebilirim?

e-Devlet'e T.C. kimlik numaranız ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Şifreniz yoksa PTT şubelerine giderek şifre alabilirsiniz. Daha sonra turkiye.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet sistemine giriş yapabilir ve arama kısmına 'sendika' yazarak arama yapabilirsiniz.

Memur sendikadan nasıl istifa eder?

Üyelikten çekilme, çekilmek isteyen kamu görevlisi tarafından, üç nüsha olarak doldurulup imzalanan üyelikten çekilme bildiriminin kurumuna verilmesi ile gerçekleşir. Kurum görevlisi, kayıt numarası ile tarih verilen çekilme bildiriminin bir suretini derhal üyeye vermek zorundadır.

Memur-Sen kime ait?

Memur-Sen, AK Parti için ne ifade ediyor?” sorusunun yanıtını birkaç sayfaya sığdırmak zor ama şu basit tanımla başlayalım: Memur-Sen, AK Parti'nin sendikasıdır.

Sendikaya üye olduğumu nasıl anlarım?

Hangi sendikaya üye olduğunuzu da e-Devlet üzerinden öğrenebilirsiniz. e-Devlet'e T.C. kimlik numaranız ve şifrenizle giriş yaparak sendikanızı sorgulayabilirsiniz. ''İşçi Sendikaları Üye İşlemleri'' veya ''İşveren Sendikaları Üyelik İşlemleri'' sekmesine giriş yaparak sendika sorgulama işlemini tamamlayabilirsiniz.

Memur Sen kaç üyesi var?

Büro Memur-Sen, kendini takip eden en yakın sendikaya ise üye fark attı. Büro Memur-Senin 2019 yılında olan üye sayısını 2020 yılında çıkartması Büro Bankacılık Hizmet Kolunda çalışanların tek temsilcisi olduğunu ortaya koydu.