Ken türkçe ne demek?

İçindekiler:

  1. Ken türkçe ne demek?
  2. Japonca ken ne demek?
  3. Japonca'da Chan ne demek?
  4. Japonca'da Senpai ne demek?
  5. Deidara hangi bölümde çıkıyor?
  6. Japonca'da SenpAI ne demek?
  7. Sasuke yaşı kaç?
  8. Naruto kaç yaşında oldu?
  9. Sasuke Mangekyou Sharingan nasıl aldı?
  10. Sasuke kolunu nasıl kaybetti?
  11. Sasuke vs Naruto Hangi bölüm?
  12. Deidara neden Akatsukiye katıldı?
  13. Sasuke nasıl MS açtı?
  14. Uzumaki Naruto kaç yaşında Hokage oldu?
  15. Naruto kaç bölüm toplam?
  16. Sasuke neden Itachi yi öldürmek istiyor?

Ken türkçe ne demek?

Ingilizce-Türkçe Çeviri bilgi, anlayış, kavrayış. görüş (alanı/açısı), bilgi alanı, anlama/kavrama alanı/sahası. within my ken: bildiklerim arasında, görebildiğim kadar.

Japonca ken ne demek?

Çünkü modern Japonca'da ken terimi, aynı Çin'cedeki Jian gibi, genel olarak “kılıç” anlamında yaygın kullanılmaktadır. ... Kelime anlamı olarak tek ağızlı ve hafif eğimli kılıç, bıçak veya kesici alet manalarında kullanılır.

Japonca'da Chan ne demek?

Chan (ちゃん), yakın ve gayri resmi ilişkileri bildirir. Çoğunlukla çocuklara, yakın arkadaşlara, büyükler tarafından küçük çocuklara ve genç erkeklerin sevgililerine karşı kullanılır.

Japonca'da Senpai ne demek?

Senpai kelime anlamı bakımından kıdemli demektir. Japoncadan Türkçeye çevirdiğimizde senpai kıdemli anlamlarında kullanmaktadır. Bu da hitap şekline kullanılan senpai kelimesini gösterir. Japonya'da kıdemli birine saygı duymak gerekir.

Deidara hangi bölümde çıkıyor?

Deidara, animenin 127-129 bölümleri arasında Uchiha Sasuke ile savaşmış ve Sasuke'nin onu küçümsemesinden dolayı sinir krizi geçirmiş, kalbindeki ağza kili çiğnetip en büyük sanatını yapmaya başlamıştır. Sasuke'nin ondan korkmasını istemiştir.

Japonca'da SenpAI ne demek?

Senpai kelime anlamı bakımından kıdemli demektir. Japoncadan Türkçeye çevirdiğimizde senpai kıdemli anlamlarında kullanmaktadır. Bu da hitap şekline kullanılan senpai kelimesini gösterir. Japonya'da kıdemli birine saygı duymak gerekir.

Sasuke yaşı kaç?

Sasuke Uchiha
Uchiha Sasuke
Yaş12-13 (I Kısım) 15-17 (II Kısım) 394 (lll. Kısım)
CinsiyetErkek
Doğum tarihi23 Temmuz
Bilinen akrabalarıFugaku Uchiha (babası, öldü) Mikoto Uchiha (annesi, öldü) Itachi Uchiha [ağabeyi, öldü(kendisi öldürdü)] Sakura Haruno eşi Sarada Uchiha kızı
13 satır daha

Naruto kaç yaşında oldu?

Naruto Uzumaki
Yaş12-13 (I Kısım) 15-16-17(II Kısım)
CinsiyetErkek
Doğum tarihi10 Ekim
MilliyetKonoha
15 satır daha

Sasuke Mangekyou Sharingan nasıl aldı?

Abisi olan Uchiha İtachi'yi öldürdükten sonra Sharingan'ın bir üst seviyesi olan Mangekyou Sharingan'ı aktif etmiştir. Abisi, Sasuke onu öldürürken kendi gözünün bazı özelliklerini Sasuke'ye vermiştir. Sasuke, Mangekyou Sharingan sayesinde Susano'o ve Ametarasu'yu(abisi sayesinde bu tekniği kazandı.)

Sasuke kolunu nasıl kaybetti?

Hebi ile Itachi'yi aradıklarında Sasuke, desensiz kapüşonlu siyah bir pelerin giydi ve kısa bir süreliğine gösteriş yapmak için Akatsuki pelerini giydi. Sasuke, Dördüncü Shinobi Dünya Savaşı'ndan sonra sol kolunu kaybetti, ancak Naruto'dan farklı olarak, kolunun yerine bir protez takmayı reddetti.

Sasuke vs Naruto Hangi bölüm?

Uzumaki Naruto VS Uchiha Sasuke Final Dövüş! l Naruto 128.Bölüm Anime İncelemesi | ナルトl - YouTube.

Deidara neden Akatsukiye katıldı?

Deata, ilk önce Akatsuki'nin kazandığı takdirde Itachi'den bir meydan okuma kabul etmesini reddetti. Bununla birlikte, Deidara, Itachi'nin Sharingan tarafından kolaylıkla yenildi ve isteksizce Sasori ile ortak olduğu organizasyona katıldı.

Sasuke nasıl MS açtı?

Sasuke'nin RinneganSasuke, Hagaromo'nun ruhundan çakrasının yarısını aldıktan sonra sol gözünde altı tomoe bulunan bir Rinnegan uyandırdı. Rinnegan'ın gücüne ek olarak Sasuke'nin sol Mangekyō Sharingan'ının gücü de aynen korunmuş oldu.

Uzumaki Naruto kaç yaşında Hokage oldu?

ya da hashirama yıllarca hokagelik yaptı fakat tobirama cok küçük olduğundan 29 yasında hokage oldu.

Naruto kaç bölüm toplam?

Naruto (manga)
NARUTO -ナルト-
Yayın tarihi
Bölüm sayısı220
Anime televizyon dizisi
Naruto: Shippuden
34 satır daha

Sasuke neden Itachi yi öldürmek istiyor?

Artık Sasuke'nin yaşamak için tek amacı kalmıştır, ailesini ve tüm akrabalarını katleden Itachi'den intikam almaktır ve intikamını alıp Itachi'yi öldürmüştür. Sasuke kendini hep bir intikamcı olarak nitelendirir, sürekli güçlenip bir zamanlar Uchiha ailesinin gururu olan çok güçlü ve yetenekli ağabeyini öldürmek ister.