LCW saat kaçta açılıyor korona?

İçindekiler:

  1. LCW saat kaçta açılıyor korona?
  2. LCW ne zaman açılıyor Bayram?
  3. Giyim mağazaları saat kaça kadar açık?
  4. LC Waikiki bayram da açık mı?
  5. Kıyafet mağazaları kaça kadar açık?
  6. Sokağa çıkma yasağında AVM'ler açık mı?

LCW saat kaçta açılıyor korona?

LC Waikiki genellikle 09:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

LCW ne zaman açılıyor Bayram?

LC WAİKİKİ ÇALIŞMA SAATLERİ 2021 LC Waikiki hafta sonları cumartesi ve pazar günleri de aynı saatler arasında hizmet vermektedir. LC Waikiki ayrıca Ramazan Bayramı ( Şeker Bayramı ), Kurban Bayramı gibi dini bayramların arefe günlerinde saat 10:00 ile 24:00 arasında açık bulunmaktadır.

Giyim mağazaları saat kaça kadar açık?

KADEMELİ NORMALLEŞME GENELGESİ YAYINLANDI – Pazar yerleri hafta içi 07.00-19.00 arasında açık olacak, hafta sonları ise pazar yeri kurulmayacak. – Perakende ve hizmet sektöründeki giyim, tuhafiye, zücaciye ve hırdavat dükkanları hafta içi 07.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

LC Waikiki bayram da açık mı?

LC Waikiki ayrıca Ramazan Bayramı ( Şeker Bayramı ), Kurban Bayramı gibi dini bayramların arefe günlerinde saat 10:00 ile 24:00 arasında açık bulunmaktadır. ... LC Waikiki 1 Ocak, 1 Mayıs, 19 Mayıs, 23 Nisan, 29 Ekim, 30 Ağustos ve 15 Temmuz gibi resmi tatil günlerinde de hizmet vermektedir.

Kıyafet mağazaları kaça kadar açık?

Mağazalar saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? Genelgeye göre tam kapanma döneminde faaliyetlerine ara verilen perakende ve hizmet sektöründeki giyim, tuhafiye, züccaciye, hırdavat gibi dükkanlar ile büro ve ofisler vb. işyerleri hafta içi günlerde 07.00-20.00 saatleri arasında faaliyet gösterebileceklerdir.

Sokağa çıkma yasağında AVM'ler açık mı?

Kademeli normalleşme genelgesi ile AVM çalışma saatleri belirlendi. ... Vatandaşlar Cumartesi günü belirlenen çalışma saatleri içerisinde AVM ziyareti yapabilecek, ancak AVM'ler Pazar günleri sokağa çıkma yasağı nedeniyle kapalı olacak.