Sarı hametan krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Sarı hametan krem ne işe yarar?
  2. Çinko krem ne işe yarar?
  3. Hamazinc ilaç ne işe yarar?
  4. Hamazinc krem günde kaç kez kullanılır?
  5. Hamazinc çinko oksit ne işe yarar?
  6. Hamazinc krem nerede kullanılır?

Sarı hametan krem ne işe yarar?

Hametan sarı renk krem olarak satılırken, mavi renkte olan pomaddır. Hametan kremi cilt tedavisi için, pişiği yok etmek için, cilt lekelerini ve güneş yanıklarını gidermek için kullanabilirsiniz.

Çinko krem ne işe yarar?

Temel maddesi çinko minerali olan çinko oksit krem, cilt üzerinde iyileştirici etkileri bulunan bir cilt bakım kremidir. Akne tedavisinde, kızarıklıklarda, pişik tedavisinde ya da güneşten korunmak amacıyla kullanılabilir. Cildin yağ dengesinin düzenlenmesine yardımcı olur.

Hamazinc ilaç ne işe yarar?

Mantar enfeksiyonları veya bakteriyel enfeksiyonlar nedeniyle şiddetlenen pişik için takip tedavisinde. 1.ve 2. derece yanıklarda / güneş yanıklarında. Çizik ve kesik gibi yüzeysel deri lezyonlarında. Emziren annelerde meme başı çatlaklarının bakımı ve korunmasında.

Hamazinc krem günde kaç kez kullanılır?

Uygun kullanım ve doz/uygulama sıklığı için talimatlar: HAMAZİNC'i günde birkaç kez lezyonlu bölgeye sürünüz. HAMAZİNC kullanımı ile ilgili herhangi bir süre kısıtlaması yoktur. Uygulama yolu ve metodu: HAMAZİNC'i ince bir tabaka halinde ciltteki harabiyetli bölgeye sürünüz.

Hamazinc çinko oksit ne işe yarar?

Hamazing , hamamelis birginiana distilatı ve çinko oksit içeren, haricen kullanılan bir kremdir. Bileşimindeki hamamelis virginiana sulu özütü; astrenjan (doku büzücü), lokal hemostatik (kanamayı durdurucu) ve antienflamatuar (iltihap giderici) etkilere sahiptir.

Hamazinc krem nerede kullanılır?

Kullanım Alanları;
  • Bebeklerin ve küçük çocukların pişiklerinde.
  • Mantar enfeksiyonları veya bakteriyel enfeksiyonlar nedeniyle şiddetlenen pişik için takip tedavisinde.
  • 1.ve 2. derece yanıklarda / güneş yanıklarında.
  • Çizik ve kesik gibi yüzeysel deri lezyonlarında.
Daha fazla öğe...