Beştaş Yüzükler kaç ayar?

İçindekiler:

  1. Beştaş Yüzükler kaç ayar?
  2. 5 gram yüzük ne yapar?
  3. 5 taş yüzüğün anlamı nedir?
  4. Beştaş ile tektaş nasıl takılır?
  5. 5 gram kolye altın ne kadar?

Beştaş Yüzükler kaç ayar?

Kadınların zarafetine zarafet katacak beştaş yüzükler, Altınbaş garantisiyle tüketiciyle buluşuyor. Bu kategorideki her yüzük, asırlar boyu güzelliğin simgesi olmuş 22 ayar altın içeriyor. Üzerindeki eşsiz parlaklıktaki beş adet taş ise Zirkon taşından oluşuyor.

5 gram yüzük ne yapar?

5 Gram 14 Ayar Altın kuyumcuda bozdururken size 1.421,90 TL ödenir, 5 Gram 14 Ayar Altın satın almak isterseniz ise siz 1.423,95 TL ödersiniz.

5 taş yüzüğün anlamı nedir?

Bu yüzüklerin başını tektaş pırlanta yüzükler çeker. ... Üçtaş yüzükler beraberliğin ilk yıllarında tercih edilirken beş taş yüzükler daha ilerleyen yıllarda birlikte büyüyen aileyi ifade etmektedir. Ayrıca beştaş yüzükler aşk, sadakat, huzur, mutluluk, bereket anlamlarına da gelmektedir.

Beştaş ile tektaş nasıl takılır?

Beştaş ve Tektaş Yüzük Kullanımı Beştaş yüzüğü ve tektaş yüzüğü aynı anda kullanmak isteyen kadınlar, iki yüzüğü de sol elin yüzük parmağına takmalıdır. Tektaş yüzüğün montörünün, beştaş yüzükte bulunan montörlerden daha yüksekte bulunması, daha şık ve zarif bir görüntü sunmaktadır.

5 gram kolye altın ne kadar?

5 Gram 14 Ayar Altın kuyumcuda bozdururken size 1.467,85 TL ödenir, 5 Gram 14 Ayar Altın satın almak isterseniz ise siz 1.469,75 TL ödersiniz.