KYK Yurt için sağlık raporu gerekli mi?

İçindekiler:

  1. KYK Yurt için sağlık raporu gerekli mi?
  2. ITÜ yurtlarında kimler kalabilir?
  3. İTÜ yurtları neye göre belirlenir?
  4. İTÜ yurtları kaç kişilik?
  5. YTÜ kendi yurdu var mı?
  6. İTÜ vadi yurtları kaç TL?

KYK Yurt için sağlık raporu gerekli mi?

KYK yurtlarına kesin kayıtta sağlık raporu isteniyor mu? KYK yurtlarına kesin kayıt sırasında da sağlık raporu istenmiyor. Kredi Yurtlar Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinde de, kesin kayıt sırasında istenen belgeler arasında sağlık raporu yok.

ITÜ yurtlarında kimler kalabilir?

Kimler İTÜ yurtlarında kalabilir? İstanbul Teknik Üniversitesi lisans öğrencileri öğrenim dönemi boyunca İTÜ yurtlarında kalabilir.

İTÜ yurtları neye göre belirlenir?

Üniversitemiz öğrenci yurtlarına yerleştirme esnasında öncelik, İTÜ'ye o sene kazanan öğrencilere verilmektedir. Bu öğrencilerin sıralamasında, üniversiteye giriş puanı, girilen bölüm için ayrılan yurt kontenjanı ile öğrencinin anne babasının hayatta olup olmamasına bakılmaktadır.

İTÜ yurtları kaç kişilik?

Ayazağa kampüsü içerisinde bulunan Gök Erkek Öğrenci Yurdu, 60 kişilik kapasiteyle erkek öğrenciler için büyük çapta imkanlar sunan modern bir yurttur. Odalar çift kişilik olup, her odada internet bağlantısı ve telefon mevcuttur.

YTÜ kendi yurdu var mı?

Okulun kendi yurdu var, okulun sitesinden başvuru yapabilirsiniz. ... Okulun içinde erkek ve kız yurdu mevcut. Kız yurdunun kapasitesi erkek yurdundan daha az.

İTÜ vadi yurtları kaç TL?

Yapılan son zamla birlikte en ucuz erkek yurdu olan ve 3 kişilik odalara sahip Vadi Yurtları'nın ücreti aylık 485 TL, en ucuz kız yurdu olan ve 3 kişilik odalara sahip Ayazağa Kız Öğrenci Yurdu da aylık 550 TL oldu.