Kırmızı Araba çizik nasıl giderilir?

İçindekiler:

  1. Kırmızı Araba çizik nasıl giderilir?
  2. Araba çizikleri için ne yapılır?
  3. Tırnak giren çizik nasıl giderilir?
  4. Arabadaki sürtünme boya lekesi nasıl çıkar?
  5. Araç üzerindeki boya lekesi nasıl çıkar?
  6. Oto cam filmi çizikleri nasıl giderilir?
  7. Duxone Pasta nasıl kullanılır?

Kırmızı Araba çizik nasıl giderilir?

Araçta Oluşan Çiziğin Derinliğini Belirleyin
  1. Çiziği Temizlemeye Başlamadan Önce Aracınızı Yıkayın.
  2. Çizik Çok Derin Değil İse Aracınızın Rengine Uygun Çizik Kalemi Kullanın.
  3. Derinliğin boyutuna göre zımpara veya doğrudan cila kullanmanız gerekebilir.
  4. Pasta ve Cila Uygulayarak Çiziği Ortadan Kaldırabilirsiniz.

Araba çizikleri için ne yapılır?

Diş macunun dörtte birini aracınızın çizik kısmına sürün. Bunun için mikrofiber bir bez kullanın. Çiziğin boyutuna göre, kullanacağınız diş macunun boyutunu değiştirebilirsiniz. Diş macununun araca zara vermesini istemiyorsanız, kullandığınız bezin temiz ve yumuşak olduğundan emin olun.

Tırnak giren çizik nasıl giderilir?

Hasar olan bölgeye zeytinyağı sürmek iyileşme sürecini hızlandıracaktır. Buz küpleri bir beze sarılarak iz olan bölgeye uygulanmalıdır. E vitamini içeren yağlar, izlerin yok olmasında oldukça etkilidir. Bir limonun ikiye bölünerek iz olan bölgeye uygulanması, iyileşme sürecini hızlandıracaktır.

Arabadaki sürtünme boya lekesi nasıl çıkar?

1- Alkol ve Tuvalet İspirtosu İle Boya Çıkarma Boya sıçrayan bölgeye alkol uygulayın. Alkol aracın kaportasına kesinlikle zarar vermez. Sprey şişesine doldurduğunuz alkolü uygulamak daha kolay olacaktır. Kurumuş boya lekesine bolca püskürtün ve bir kaç dakika bekledikten sonra sünger yardımıyla müdahale edin.

Araç üzerindeki boya lekesi nasıl çıkar?

Boya sıçrayan bölgeye alkol uygulayın. Alkol aracın kaportasına kesinlikle zarar vermez. Sprey şişesine doldurduğunuz alkolü uygulamak daha kolay olacaktır. Kurumuş boya lekesine bolca püskürtün ve bir kaç dakika bekledikten sonra sünger yardımıyla müdahale edin.

Oto cam filmi çizikleri nasıl giderilir?

Diş macunu uygularsanız karbonatlı veya partiküllü diş macunu tercih edin. Tertemiz bir beze sürdüğünüz diş macunu ile çiziği iyice ovalayın. Birkaç kez daha tekrar ederek çiziği çıkarmaya çalışabilirsiniz. Dairesel hareketlerle iyice temizleyerek ovaladığınız camı durulayın.

Duxone Pasta nasıl kullanılır?

Kremi az miktarda sürün. Yumuşak bir bezle kremi dairesel hareketlerle zarar görmüş yere uygulayın. Hafif baskı ile kremi yedirin. Başka kuru ve temiz bir bez ile parlatın.