Mustela Pişik kremi hangi ülkenin?

İçindekiler:

  1. Mustela Pişik kremi hangi ülkenin?
  2. Mustela hangi ülkenin markası?
  3. Mustela bebek Yüz Kremi ne işe yarar?
  4. Mustela bebek şampuanı nerede üretiliyor?
  5. Mustela hayvan deneyi yapıyor mu?
  6. Mustela bebek yağı mı losyonu mu?
  7. Mustela Nemlendirici krem nasıl kullanılır?
  8. Mustela ürünleri doğal mı?

Mustela Pişik kremi hangi ülkenin?

Ürünün çinko oksit ile fiziksel koruma sağladığı belirtilirken, patentli aktif içeriklerin Avokado özü ile cildi desteklediğine dikkat çekildi. 8 yılı aşkın süredir Türkiye pazarında olan Mustela markasının üreticisi Fransız Expanscience Laboratuvarları 2013 Mayıs ayında Türk distribütörünü satın almıştı.

Mustela hangi ülkenin markası?

Mustela, 1950 yılında Paul Berthome ve bir eczacı ile kurulan anne ve bebek ürünleri markasıdır. Fransa merkezli Expanscience Laboratuvarları bünyesindeki marka 2013 yılında Türkiye'deki distribütörünü satın alarak yüzde 100 Fransa sermayeli Expanscience Laboratuvarları Türkiye firması olarak Türkiye pazarına girdi.

Mustela bebek Yüz Kremi ne işe yarar?

Mustela Cicastela onarım kremi, doğumdan itibaren bebeğin ve bebeğin günlük doğum günü için idealdir. Ağız bölgesine, kırmızı lekelere, cilt kıvrımlarına, bebek bezindeki kızarıklığa, çiziklere, su çiçeği izlerine ve böcek ısırıklarına uygulanabilir. Etkili cilt onarımını teşvik eder (Hyaluronik Asit).

Mustela bebek şampuanı nerede üretiliyor?

Mustela Hakkında Genel Bilgiler 1950 yıllarında Fransa'da üretilmeye başlayan marka Expanscience Laboratuvarları tarafından üretiliyor.

Mustela hayvan deneyi yapıyor mu?

Ürünlerinizin güvenlik ve etkinliğini değerlendirmek için hayvanlar üzerinde test yapıyor musunuz? Piyasaya sürülmeden önce ürünlerimiz üzerinde gerçekleştirilen testlerin hayvanlar üzerinde gerçekleştirilen testleri içermediğini garanti ediyoruz.

Mustela bebek yağı mı losyonu mu?

Vücut losyonu mu kullanmalıyım bebek yağı mı? Bebeğinizin cildinin günlük nem ihtiyacını karşılamak için günde iki defa yapacağınız bakımında Hydra Bebe Vücut Losyonu, banyo sonrası ya da gaz gidermek için yapacağınız günlük masajında Bebek Yağı kullanmanızı öneririz.

Mustela Nemlendirici krem nasıl kullanılır?

MUSTELA HYDRA BEBE YÜZ KREMİ NASIL KULLANILIR? Gece ve gündüz cilt üzerine, cildin temizlenmesi işleminden sonra uygulayınız. Hydra Bebe Yüz Kremi doğumdan itibaren kullanıma uygundur.

Mustela ürünleri doğal mı?

Mustela, bebek-çocuk bakım ürünlerinde ortalama %95 oranında; çok hassas ciltler ve bez değiştirme ürünlerinde %98 oranında doğal kökenli içeriklere öncelik vermektedir.