NGK iridyum buji nedir?

İçindekiler:

  1. NGK iridyum buji nedir?
  2. İridyum buji ömrü ne kadar?
  3. İridyum buji nedir Motosiklet?
  4. Buji en iyisi hangisi?
  5. NGK iridyum buji orjinal nasıl anlaşılır?
  6. Bir bujinin ömrü ne kadardır?
  7. İridyum buji ne işe yarar?
  8. Motosiklet bujisi ne zaman değişir?
  9. NGK buji hangi ülke malı?
  10. NGK buji nerenin malı?
  11. NGK orjinal buji nasıl anlaşılır?
  12. NGK 7987 hangi araçlarda kullanılır?

NGK iridyum buji nedir?

İRİDYUM BUJİ Sonuçta iridyum, yüksek teknolojiye son derece uygun bir asil metaldir. Ayırt edici özellik: İridyum başka hiçbir asil metalin olmadığı kadar serttir ve çoğu kimyasala karşı dayanıklıdır. Gök kuşağının tüm renklerinde ışıldayan, gümüş-beyaz renkli bu asil metal ancak 2450 derecede erir.

İridyum buji ömrü ne kadar?

Standart tip bujilerin 35.000 km ile 45.000 km arasında değişir. Platin bujiler 80.000 km ile 100.000 km arasında değişir. İridyum bujiler 80.000 km ile 100.000 km arasında değişir. Gümüş bujiler 10.000 km bir değiştirilmelidir.

İridyum buji nedir Motosiklet?

İridyum bujiler, diğer bujiler gibi dağılarak ateşleme yapmasına rağmen, tek noktadan yüksek gerilimli (yıldırım şimşeği gibi) aralıksız ateşleme yapar. İridyum bujiler kendini daha kolay temizler, soğuk havalarda daha rahat çalıştırırsınız.

Buji en iyisi hangisi?

Platin buji şu anda piyasada bulunan en iyi bujilerden biri olarak kabul edilmektedir. Denso platin merkez ve yan (titanyum) elektrotların boyutu - PK20TT - 11 mm.

NGK iridyum buji orjinal nasıl anlaşılır?

Servis Müdürü Kai “Orijinal NGK CR9EIX bujilerin merkez elektrotlarında bir iridyum uç bulunur. Bu malzemenin erime noktası çok yüksektir ve son derece sert ve uzun ömürlüdür, sahte ürünlerde buna karşılık merkez elektrot üzerinde böyle bir iridyum uç yoktur.

Bir bujinin ömrü ne kadardır?

Araçlarına gerekli olan bakımları zamanında yaptıran ve belirtilen kurallara göre araçlarını kullanan sürücüler için bujinin ortalama ömrü 100 bin km'dir. Ancak aracın sürüş şartları, kullanılan iklim gibi değişkenler kızdırma bujilerinin ömrünün değişkenlik göstermesine sebep olabilir.

İridyum buji ne işe yarar?

İridyum ve platinden daha güçlü bir iletken olduğu için yüksek performanslı araçlarda da kullanılıyor. ... İridyum buji: Elektrot uçları iridyum metalinden oluşan bu buji türü yüksek iletkenlik seviyesine sahip olmasa da diğerlerinden daha uzun ömürlü.

Motosiklet bujisi ne zaman değişir?

Kullanım şartları ve tipine göre değişiklik gösterse de motosiklet buji, standart olarak 15 bin km sonunda mutlaka değiştirilmesi gerekir.

NGK buji hangi ülke malı?

İlk bujiler tarihinde Japonya'nın Nagoya kentinde bir milyon yen sermayeli NGK SPARK PLUG CO., LTD. şirketi kuruldu. Sadece bir yıl sonra, yeni kurulan şirket ilk bujilerinin teslimatına başlamıştı. Bu, gelecekteki büyüme için bir dönüm noktasıydı.

NGK buji nerenin malı?

NGK Spark Plug, müşteriye mümkün olduğu kadar yakın olma felsefesi doğrultusunda dünyanın dört bir yanında 24 üretim tesisi işletiyor. Şirketler grubunun Fransa'nın Meung-sur-Loire beldesindeki fabrikası, Avrupa pazarı için büyük önem taşıyor. Bu tesiste Haziran ayında 500 milyonuncu “Fransız malıbuji üretildi.

NGK orjinal buji nasıl anlaşılır?

Orijinal ve sahte ürünler arasındaki fark nedir? Servis Müdürü Kai “Orijinal NGK CR9EIX bujilerin merkez elektrotlarında bir iridyum uç bulunur. Bu malzemenin erime noktası çok yüksektir ve son derece sert ve uzun ömürlüdür, sahte ürünlerde buna karşılık merkez elektrot üzerinde böyle bir iridyum uç yoktur.

NGK 7987 hangi araçlarda kullanılır?

-Korozyonu engellemede ideal çözüm. -Mükemmel ateşleme gücü, dengeli motor çalışması. BKR-GAS, sadece binek araçlarda değil, aynı zamanda çift yakıt (petrol ve CNG) veya LPG/CNG ile çalışan motorlu araçlarda da kullanılabilmektedir.