Turkcell her yöne yurtdışı dahil mi?

İçindekiler:

  1. Turkcell her yöne yurtdışı dahil mi?
  2. WhatsApp telefon konuşması ücretli mi?
  3. WhatsApp görüşmesi ücretli mi?
  4. Turkcell Hangi ülkelerde faaliyet gösterir?

Turkcell her yöne yurtdışı dahil mi?

Yurt içi tarifenizdeki tüm her yöne dakika internet ve SMS'i yurt dışında 26 ülkede otomatik olarak günlük vergiler dahil 49,90 TL'ye kullanabilirsiniz. Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. ... Aşım yapılan günlerde Tarifen Yurt Dışında Geçerli özelliğinin günlük 49,90 TL olan vergiler dâhil ücreti de alınacaktır.

WhatsApp telefon konuşması ücretli mi?

WhatsApp'ın sesli arama işlevine sahip Android'li ve iOS'lu herhangi bir kullanıcıyı aramanız mümkün. İşlevi kullanarak Türkiye dışında yaşayan bir arkadaşınızı aradığınızda da ücret ödemeyeceksiniz (veri ücretleri dışında), çünkü tüm veriler, mobil veri planınız veya Wi-Fi üzerinden iletiliyor.

WhatsApp görüşmesi ücretli mi?

İlk olarak WhatsApp'ın şu an için ücretsiz olduğunu ve şirketin kullanım için herhangi bir para talep etmediğini belirtmekte fayda var. Facebook, yıllardır mesajlaşma uygulamasından para kazanmanın çeşitli yollarını arıyor.

Turkcell Hangi ülkelerde faaliyet gösterir?

Geçen yıl 'Dijital ihracat' hamlesi başlatan Turkcell, grup şirketi Lifecell ile Türkiye, Belarus, Ukrayna, KKTC, Moldova ve Almanya'daki müşterileriyle daha güçlü ilişkiler kurmayı sağlayan '1440' stratejisinin 9 operatör tarafından hayata geçirileceğini açıkladı.