Hardline Progainer 3000 gr kaç kilo aldırır?

İçindekiler:

  1. Hardline Progainer 3000 gr kaç kilo aldırır?
  2. Gainer kilo aldırır mı?
  3. Hardline Progainer 3000 gr nasıl kullanılır?
  4. Gainer içinde ne var?
  5. Progainer 5000 gr nasıl kullanılır?

Hardline Progainer 3000 gr kaç kilo aldırır?

Belki de en can alıcı sorulardan birisi bu: Kaç kilo alacağım? Bizim 11 yıllık mağaza ve internet satış tecrübemize dayanara şunu söyleyebiliriz: iyi bir beslenme + hardline progainer günlük normal yaşam temposunda aylık Size 3-7 KG arası kilo aldırır.

Gainer kilo aldırır mı?

Ancak gainer sayesinde kilo alan kişiler birbirinden farklılıklar gösteriyor. Bunun ana nedeni kişilerin beslenme alışkanlıkları ve aynı zamanda yapmış oldukları spor aktivitelerinin verimliliğidir. Gainer'in genel amacı kişilerin kilo alımını sağlamaktır. Ancak bilinmelidir ki Gainer tek başına kilo alımı sağlamıyor.

Hardline Progainer 3000 gr nasıl kullanılır?

Hardline progainer, spor yapılmayan günlerde 3 kez yemeklerden sonra 1 servis (5 ölçek) 400ml su ile karıştırılarak kullanılır. Spor yapılan günlerde ise, spor yapılmayan günlere ek olarak spordan önce ve spordan sonra 1 er servis olarak kullanılır.

Gainer içinde ne var?

Whey, kazein, soya veya bitki bazlı proteinler, içeriğinde kullanılan en yaygın protein kaynaklarıdır. Bazı gainer takviyeleri ayrıca BCAA, kreatin, glutamin ile vitamin ve mineraller gibi ilave bileşenler içerebilir.

Progainer 5000 gr nasıl kullanılır?

Yeni başlayanlar için ilk 3 gün, günde 4 kez 1 ölçek ürünü damak tadınıza göre (75-100 mL) su veya süt ile karıştırılarak öğün aralarında kullanılması önerilmektedir. 4. günden sonra, 1 servisi (5 ölçek:2-500 mL su veya süt* ile karıştırarak günde 2 defa öğün aralarında ve antrenmandan sonra kullanınız.