Nevacolor 7.3 hangi renk?

İçindekiler:

  1. Nevacolor 7.3 hangi renk?
  2. Tüp Saç Boyası nasıl kullanılır?
  3. Koleston tüp saç boyası nasıl uygulanır?
  4. Nevacolor 0.22 yoğun mor ne işe yarar?
  5. Neva Color ne işe yarar?
  6. Nevacolor 0.22 yoğun mor nasıl kullanılır?

Nevacolor 7.3 hangi renk?

Neva Color 7.3 Koyu Altın Sarısı Saç Boyası

Tüp Saç Boyası nasıl kullanılır?

Uygulama sırasında saç kuru olmalı. Rengini alması için 30 dakika bekleyin. 12/0 ve 12/1 tonları için 40 dakika bekleyin. Wella Uzman Notu: Eğer istenirse, rengini alması için gereken zamanın son 10 dakikasında saçın parlaması ve rengini yeniden alması için diplere sürülmüş boya saçın ucuna kadar çekilebilir.

Koleston tüp saç boyası nasıl uygulanır?

Renk krem formül karışımını kuru saça kısım kısım uygulayın. Karışımı tüm saçınıza eşit miktarda yayın. Rengini alması için 40 dakika bekleyin. 12/0 ve 12/1 tonları için 50 dakika bekleyin.

Nevacolor 0.22 yoğun mor ne işe yarar?

ÜSTÜN FORMÜL İLE İLERİ RENK TEKNOLOJİSİ! KATYONİK BİLEŞİM, boyayı saça yerleştirir ve saçın üst tabakasını (Cutide) kaplar. ... KOLAJEN, saçın yenilenmesine, beslenmesine ve keratinin yeniden yapılanmasına yardımcı olur.

Neva Color ne işe yarar?

Nevacolor Kalıcı Krem Saç Boyası'nın güçlü formülündeki: BİSABOLOL, saç derisini güçlendirir, rahatlatır ve canlandırır. KATYONİK BİLEŞİM, boyayı saça yerleştirir ve saçın üst tabakasını (Cutide) kaplar. KOLAJEN, saçın yenilenmesine, beslenmesine ve keratinin yeniden yapılanmasına yardımcı olur.

Nevacolor 0.22 yoğun mor nasıl kullanılır?

· Hazır ettiğiniz ürünleri kuru saç diplerine uygulayın. 20-30 dakika kadar bekletin. · Boyanın kalan kısmını saçın tamamına uygulayın.