Karbon lazer nedir?

İçindekiler:

  1. Karbon lazer nedir?
  2. Karbon Peeling Kaç Seans?
  3. Karbon Peeling iz bırakır mı?
  4. Karbon peeling hangi cihazla yapılır?
  5. Karbon peeling nasıl bir işlem?
  6. Karbon peeling aktif sivilceli cilde yapılır mı?
  7. Karbon peeling içinde ne var?
  8. Karbon peeling işe yarar mı?

Karbon lazer nedir?

Karbon Peeling, çok koyu renkli cilt tonuna sahip kişilerde de lazer epilasyon uygulamasının yapılmasına imkan sağlayan lazer teknolojisi ile tedaviye ismini veren karbon sıvısı beraberinde gerçekleştirilen ve leke tedavisi, gözenek küçültme, cilt sıkılaştırma benzeri cilt yenileyici işlemlerde kullanılan bir ...

Karbon Peeling Kaç Seans?

Karbon peeling uygulamaları genellikle hastaların ihtiyacına göre 7-14 gün arayla 5-10 seans uygulanabilir.

Karbon Peeling iz bırakır mı?

Hızlı ve kısa zamanda başarılı sonuçlar veren bir yöntemdir. Ugulama sonrası ciltte iz bırakmaz. İşlemden sonra ciltte yara ve kabuk oluşmaz. Uygulama esnasında hiçbir şekilde acı hissi yoktur.

Karbon peeling hangi cihazla yapılır?

İsmi nedeniyle kozmetik peeling işlemlerini çağrıştırsa da lazer ile yapılan, çok daha etkili bir cilt temizleme yöntemidir. Karbon peeling uygulamasında, Q – Switch lazerler kullanılır. Q – Switch lazer, koyu ten rengine sahip kişilerde bile güvenli ve etkili sonuçlar vermektedir.

Karbon peeling nasıl bir işlem?

Lazerle karbon peeling işlemi, cilt yüzeyine uygulanan karbon bileşikleri yardımı ile lazer cihazı kullanılarak cildin son derece güvenli bir şekilde soyulması işlemidir. Karbon peelingin en önemli özelliklerinden birisi, lekeleri yok etmede hastalara oldukça güvenli çözümler sunmasıdır.

Karbon peeling aktif sivilceli cilde yapılır mı?

Karbon peeling uygulaması sivilce tedavisi için kullanıldığı gibi sivilcelerin ortadan kaldırılması için de kullanılabilir. Özellikle eskiden oluşmuş sivilce lekelerinin üzerinde büyük etki sağlamaktadır. Gözenekleri sıkılaştırdığı gibi ciltte var olan lekeleri de ortadan kaldırmaktadır.

Karbon peeling içinde ne var?

Peeling için kullanılan maddelerden biri olan aktif kömür ya da bir diğer adıyla aktif karbon, cilt sağlığının iyileştirilmesine katkıda bulunur. Aktif karbon, normal kömürün yüksek ısıya maruz kalması sonucu oluşur. Siyah, ince bir toz formuna getirilir. Bu sayede toz halindeki kömürün içinde küçük boşluklar oluşur.

Karbon peeling işe yarar mı?

Cildin temizleyerek daha sağlıklı ve parlak görünmesini sağlayan, cilt lekelerini gideren ve akne oluşumunu engelleyen karbon peeling yöntemi, cilt bakımında etkili bir yöntemdir.