Başkent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?

İçindekiler:

  1. Başkent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?
  2. Başkent Teams nasıl girilir?
  3. Başkent Üniversitesi hibrit mi?
  4. ÖYS Moodle nedir?
  5. Başkent Üniversitesi ulaşım nasıl?

Başkent Üniversitesi Uzaktan Eğitim Olacak mı?

Üniversitemiz öğretim elemanlarına, 2020-2021 öğretim yılındaki uzaktan öğretim uygulamaları ve teknolojileri konularında çevrim içi eğitim verilecektir. Eğitimler 21-22- tarihlerinde, aşağıdaki belgede belirtilen saat, süre ve konularda verilecektir.

Başkent Teams nasıl girilir?

Başkent Üniversitesi Eposta hesabınızı yazıp devam edin. giriniz. Dilerseniz, tarayıcıdaki Teams sayfasına tıklayarak ilerleyebilir; ya da bilgisayarınıza (ya da cep telefonunuza) kurduğunuz Teams uygulamasını açıp, giriş yapıp Teams'i kullanmaya başlayabilirsiniz.

Başkent Üniversitesi hibrit mi?

Başkent Üniversitesi'nde 2020-2021 Akademik Yılı Güz yarıyılında küresel salgın nedeniyle “Uzaktan Eğitim ve Çevrim içi ağırlıklı aynı zamanda akademik birimlerin (Fakülte ve Meslek Yüksek Okulu – Bölüm / Program) gereksinimlere uygun seyreltilmiş yüz yüze eğitimden oluşan Hibrit (Karma) Öğretim Modeli” uygulanacaktır.

ÖYS Moodle nedir?

Başka bir deyişle ÖYS'lerin öğrencilerin derse kayıt olmasını, kursların düzenlenmesini, içeriklerin dağıtılmasını, öğrenme işlevinin izlenmesini, değerlendirilmesini ve iletişimi sağlayan temel işlevleri bulunur. 9 Moodle Moodle, Açık kaynak kod bir uzaktan eğitim sistemidir.

Başkent Üniversitesi ulaşım nasıl?

İlk rota için; öncelikle yaklaşık 5 dakika yürümeli ve Güvenpark durağına geçmelisiniz. Buradan 600 numaralı otobüse binmeli ve Koru Metro İstasyonu durağında inmelisiniz. Yaklaşık 1 dakika yürüyerek karşı otobüs durağına geçmeli ve buradan da 583, 5 numaralı otobüslerden birine binmelisiniz.