Tanju Kaya kimdir?

İçindekiler:

  1. Tanju Kaya kimdir?
  2. Derya Kumru kimdir?
  3. Ali Murat Dizdar Kimdir?
  4. Yavuz Elkin kimdir?
  5. DenizBank Mehmet Aydoğdu kimdir?
  6. DenizBank Çukurova Bölge Müdürü kim?
  7. DenizBank Ege Bölge Müdürü kimdir?
  8. DenizBank Özel mi devlet mi?
  9. DenizBank kimin sahibi kim?
  10. DenizBank sahibi kim?
  11. DenizBank'ın yeni sahibi kim?

Tanju Kaya kimdir?

1964 doğumlu olan KAYA, 1985 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi alanında Lisans eğitimini tamamlamıştır. Kariyerine 1986 yılında Pamukbank'ta başlayan Tanju KAYA, sırası ile Türk Ekonomi Bankası, Marmara Bank ve Alternatif Bank'ta çalışmaya devam etmiştir.

Derya Kumru kimdir?

Derya KUMRU, Aralık 2012'den bu yana DenizBank A.Ş.'de Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevini sürdürmekte; Mart 2021'den itibaren ise Proje Finansmanı, Finansal Yapılandırma ile Kredi Takip ve Risk İzleme Grubu fonksiyonlarını üstlenmektedir.

Ali Murat Dizdar Kimdir?

Ali Murat DİZDAR. 1960 doğumlu olan DİZDAR, 1982 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde Hukuk akanında Lisans, 1985 yılında Özel Müşaviri, 1998-2001 yılları arasında Birleşik Türk Körfez Bankası'nda Hukuk Bölümü Müdürü, 2001 yılında Osmanlı Bankası'nda Hukuk Bölümü Yüksek Lisans eğitimini tamamlamıştır.

Yavuz Elkin kimdir?

Yavuz Elkin, DenizBank İnsan Kaynakları ve Deniz Akademi Grubu Genel Müdür Yardımcısıdır. Marmara Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi İngilizce İşletme alanında Lisans eğitimini tamamlamıştır. ... Yavuz Elkin, evli ve üç çocuk babasıdır.

DenizBank Mehmet Aydoğdu kimdir?

Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi'nden mezun olan Mehmet Aydoğdu, bankacılık kariyerine 1996 yılında başladı. 2002 yılında DenizBank A.Ş.'ye katılan Mehmet Aydoğdu, halen DenizBank A.Ş.'de Ticari Bankacılık ve Kamu Finansmanı Grubu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyor.

DenizBank Çukurova Bölge Müdürü kim?

Engin Eskiduman - Bölge Müdürü - DenizBank | LinkedIn.

DenizBank Ege Bölge Müdürü kimdir?

Ege Bölge Müdürü İlhan Küçükahmetler, ”Büyüyen ekonomilerde uluslararası arenada en büyük potansiyel ve yatırım önceliğini Türkiye almaktadır”dedi. Küçükahmetler, Denizbank'ın ülke genelinde her geçen gün büyümesini sürdürdüğünü anlattı.

DenizBank Özel mi devlet mi?

DenizBank, 1938 yılında, gelişmekte olan Türk denizcilik sektörüne finansman sağlamak üzere bir devlet bankası olarak kurulmuştur. 1997 yılının başında, bir bankacılık lisansı olarak Zorlu Holding tarafından Özelleştirme İdaresi'nden satın alınan DenizBank'ı, Avrupa'nın önde gelen finans gruplarından Dexia Ekim 2006'da ...

DenizBank kimin sahibi kim?

Emirates NBD Dexia DenizBank/Üst kuruluşları

DenizBank sahibi kim?

Emirates NBD Dexia DenizBank/Üst kuruluşları

DenizBank'ın yeni sahibi kim?

Bu satışın ardından Denizbank'ın yeni sahibi Emirates NBD olmuştur. Emirates NBD, bir devlet bankasıdır.