Istanbulda en ucuz kiralık daireler nerede?

İçindekiler:

  1. Istanbulda en ucuz kiralık daireler nerede?
  2. Dayalı döşeli eve ne denir?
  3. En ucuz kiralık daire hangi ilde?
  4. Eşyalı Kiralık daire ne demek?
  5. Tüm möbleli daire ne demek?
  6. Istanbul'un hangi semtinde ev alınır?
  7. En ucuz ev kiraları hangi ilde 2019?

Istanbulda en ucuz kiralık daireler nerede?

Endeksa.com'un verilerine göre İstanbul ilçeleri içinde ortalama metrekare kira değeri en yüksek olanlar sırasıyla Sarıyer, Beşiktaş, Bakırköy, Kadıköy ve Beyoğlu olurken, en düşük kira değeri olanlar ise Sancaktepe, Silivri, Sultanbeyli, Arnavutköy ve Çatalca oldu.

Dayalı döşeli eve ne denir?

Bir, iki veya salon dahil en fazla 3 odalı, yeme içme ihtiyaçlarınızı kendinizin karşılayabileceği açık mutfağı ve yine kendine ait banyo ve wc si olan dairelere apart daire denmektedir. Apart dairelerde daireler ev konforunda olup dayalı döşelidir.

En ucuz kiralık daire hangi ilde?

Açklanan rakamlara göre Türkiye'de kirası en ucuz ilimiz Ağrı olurken en pahalı kiralık evler ise İstanbul'da yer aldı. Bu iki şehir aynı zamanda en ucuz ve en pahalı satılık evler listesinde de aynı sıralamada liste başı oldu.

Eşyalı Kiralık daire ne demek?

Bu zamansızlığın içinde sadece evi ararken verdiğiniz özen dışında hiçbir zorluk yaratmayan daireler sayesinde sadece kişisel eşyalarınızı alarak yeni bir eve sahip olmanın konforu ve rahatlığını sunuluyor. İşlerinizi kolaylaştırmak ve günlük hayatınızı etkilemeden yeni bir eve yerleşmeniz sağlanıyor.

Tüm möbleli daire ne demek?

Möbleli; emlak sektöründe sıkça kullanılan bir terimdir ve "eşyalı" anlamına gelir. Bu terim çoğunlukla kiralık dairelerde karşımıza çıkar ve konutun, içindeki temel eşyalarla birlikte kiralanmasını ifade eder.

Istanbul'un hangi semtinde ev alınır?

İstanbul'da uygun fiyata ev alınabilecek 5 ilçe!
  • 1) Esenyurt. İstanbul'un gelişmekte olan ilçelerinden biri olan Esenyurt, gayrimenkul geliştiricilerinin yoğun ilgi gösterdiği bölgelerin başında geliyor. ...
  • 2) Beylikdüzü ...
  • 3) Sancaktepe. ...
  • Arnavutköy. ...
  • 5) Silivri.

En ucuz ev kiraları hangi ilde 2019?

Yapılan araştırmaya göre metrekare kira bedellerinin en düşük olduğu iller şöyle: Kırşehir'de 4.6 lira, Niğde'de 4.9 lira, Mardin'de 5 lira, Bingöl ve Aksaray'da 5.2 lira, Kayseri ve Osmaniye'de 5.3 lira.