Kitapsepeti kargo kaç günde gelir?

İçindekiler:

  1. Kitapsepeti kargo kaç günde gelir?
  2. Ilknokta hangi kargo?
  3. Kitap365 kapıda ödeme var mı?
  4. Paycell n11 parası nasıl kullanılır?
  5. Paycell paramı nasıl kullanabilirim?
  6. Paycell hazır limit nerelerde kullanılır?
  7. Paycell kart nerede geçerli?
  8. Paycell hazır limit nasıl kullanılır?
  9. Paycell kullanilabilir limit nedir?
  10. Paycell hazır limit nasıl çekilir?
  11. Turkcell 5522 Aç nedir?
  12. Turkcell Mobil Ödeme ne demek?
  13. Mobil ödeme nasıl kapatılır?

Kitapsepeti kargo kaç günde gelir?

Siparişleriniz kitapların temin süresine göre kargoya teslim edilir.Adrese teslimat seçeneğinde siparişiniz kargoya verildikten sonra MNG Kargo, PTT Kargo ve Aras Kargo aracılığıyla 1-3 iş günü içerisinde adresinize teslim edilir.Mobil bölgelerde teslimatların biraz daha uzun sürebileceğini lütfen dikkate alınız.

Ilknokta hangi kargo?

ilknokta.com Yurtiçi kargo şirketi ile çalışmaktadır.

Kitap365 kapıda ödeme var mı?

Kapıda nakit ödeme hizmet bedeli Aras Kargo 8,90 TL ve MNG Kargo 8,90 TL'dir. Siparişlerinize kargo ücretine ek olarak kapıda ödeme hizmet bedeli yansıtılacaktır. Kapıda ödeme seçeneği ile sipariş verebilmeniz için üyelik hesabı oluşturmanız ve adrese teslimat seçeneğini seçmeniz gerekmektedir.

Paycell n11 parası nasıl kullanılır?

Alınan internet paketleri kartın tanımlı olduğu telefon numarasında kullanılabilecektir. n11.com 22 TL hediye kuponunuzu kullanmak için “n11” yazıp kartınızın son 4 hanesini Turkcell'liyseniz 2255'e, diğer operatör kullanıcısıysanız e SMS gönderiniz.

Paycell paramı nasıl kullanabilirim?

Paycell Cüzdan'a “Hesabım” ve “Banka Kartları” adımları takip edilerek geçerli bir kredi veya banka kartı kaydedilir. “Hesabım” sekmesinden Paycell Kart'a tıklanır. Yükleme yapılacak Paycell Kart seçilir. “Bakiye Yükle” butonu tıklanarak istenen tutar girilir.

Paycell hazır limit nerelerde kullanılır?

Yaptığınız harcamalarınızsa Turkcell faturanıza yansır. Üstelik şimdi Paycell Hazır Limit'le sizlere özel tanımlanmış limitinizi Paycell Kart'ınıza aktarıp kredi kartının geçtiği her yerde kullanabilir, ya da kartınızın bakiyesini nakit olarak çekebilir, geri ödemesini Turkcell faturanıza yansıtarak yapabilirsiniz.

Paycell kart nerede geçerli?

Paycell logosunu gördüğün anlaşmalı iş yerlerinde, mobil uygulamalarda ve web sitelerinde kullanabilirsin. Paycell ödeme platformu şu anda anlaşmalı SHELL Akaryakıt İstasyonlarında, ZUBİZU mobil uygulamasında, turkcell.com.tr alışverişlerinde ve 532 Çağrı merkezinden kullanılmaktadır.

Paycell hazır limit nasıl kullanılır?

Kampanyadan ödül kazanmak için KATIL AKTAR yazıp 2255'e göndermeniz ve Paycell uygulamasına girerek Paycell Kart'ınıza Hazır Limit ile tek seferde 200 TL ve üzeri yükleme yapmanız gereklidir. Yüklediğiniz bu tutarı fatura ödeme döneminizde Turkcell faturanız ile geri ödersiniz.

Paycell kullanilabilir limit nedir?

Kampanyadan sadece Turkcell'li müşterilerimiz yararlanabilir. Kampanyadan Paycell Kart'ına aktarabilecek Hazır Limit tutarı 150 TL ve üzeri olan müşterilerimiz yararlanabilir.

Paycell hazır limit nasıl çekilir?

Turkcell Paycell Hazır Limit Para Çekme Nasıl Yapılır?

  1. Turkcell Paycell hazır limitinizi, kartınıza aktarma işlemi yapmanız gereklidir.
  2. Aktarma sağladıktan sonra kartınız ile birlikte anlaşmalı bankaların ATM'lerinden ya da PTTmatiklerden çekebilirsiniz.

Turkcell 5522 Aç nedir?

Hattını Paycell Uygulamasını kullanarak, AC yazıp 5522'ye SMS göndererek ya da Çağrı merkezimizi 60 numaralı telefondan arayarak mobil ödemeye açtırabilirsiniz.

Turkcell Mobil Ödeme ne demek?

Paycell Mobil Ödeme, hattınızla Mobil Ödeme anlaşmalı kurumlardan alacağınız mal veya hizmetin bedelini nakit ya da kart kullanmadan, Turkcell faturanıza yansıtarak ya da TL bakiyenizi kullanarak hızlıca ödeme yapabilmenizi sağlayan bir hizmettir.

Mobil ödeme nasıl kapatılır?

Hattınızı Mobil Ödeme'ye açmak için "MOBILODEME AC", kapatmak için "MOBILODEME KAPAT" yazıp 7878'e ücretsiz SMS gönderebilirsiniz.