Turkuaz Seramik Kayseri kimin?

İçindekiler:

  1. Turkuaz Seramik Kayseri kimin?
  2. Turkuaz Seramik nerenin malı?
  3. Turkuaz ne markası?
  4. Cerastyle lavabo kaç yıl garantili?
  5. Turkuaz neden Türk rengi?
  6. Turkuaz rengi nasıl bir renk?

Turkuaz Seramik Kayseri kimin?

1994 yılında Turkuaz Seramik San. ve Tic. A.Ş'nin kurucu ortağı olarak sanayiciliğe geçiş yaptı. Halen Turkuaz Seramik San. ve Tic. A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdürmekte olan Abidin Özkaya, biri kız, diğerleri erkek olmak üzere 3 çocuk babasıdır.

Turkuaz Seramik nerenin malı?

KAYSERİ - Kayseri'nin en büyük seramik üreticisi Turkuaz Seramik, kapasite ve ürün çeşitliliğini de artırdı. Firmanın son geliştirdiği ürünü antibakteriyel yüzey kaplama ile standart seramik yüzeyleri, bakteri oluşumunu engelleyen ve hijyen sağlayan özel yüzeylere dönüşüyor.

Turkuaz ne markası?

Turkuaz artık Türk markası - Yeni Şafak.

Cerastyle lavabo kaç yıl garantili?

Turkuaz Cerastyle Mini Lavabo 45cm 10 YIL GARANTİ

Turkuaz neden Türk rengi?

Turkuaz kelimesi, Türkiye'nin Akdeniz sahillerinin renginden esinlenilerek türetilmiştir. Fransızca Türk kelimesinin söylenişinden türemiştir. Turkuaz ya da "Türk mavisi", camgöbeği renginin hafifçe mavi tonudur. Rengin isminin turkuaz taşından (firuze) geldiği de söylenmektedir.

Turkuaz rengi nasıl bir renk?

Turkuaz rengini meydana getirebilmek için mavi ve yeşil rengini kullanmak gerekir. Bu iki rengi karıştırarak, ortaya turkuaz rengi çıkartılır. Turkuaz rengi yeşile daha yakın olan bir renktir. Her ne kadar yeşil tonuna benzerliği olsa da, yeşil ve mavi rengin karışımıyla oluşuyor.