SUP ne kısaltması?

İçindekiler:

  1. SUP ne kısaltması?
  2. SUP oyunlarda ne demek?
  3. Çeviri SUP ne demek?
  4. Matematikte SUP ne demek?
  5. НI what's up ne demek?
  6. WDF ne demek ingilizce?
  7. SUT ne anlama gelir?
  8. Abv küfür ne demek?
  9. NT nedir Valorant?

SUP ne kısaltması?

What's up? Naber? Ne var ne yok?

SUP oyunlarda ne demek?

Sup: Yardımcı, Destek. Tank: Takım savaşlarına önden giren, savunması yüksek, aura etkileri olan eşyalar da kasan şampiyonlar. Assassin: Suikastçı roldeki şampiyonlar, ani ve yüksek atak yapabilme gücüne sahip karakterler.

Çeviri SUP ne demek?

yudumlamak, yudum yudum içmek.

Matematikte SUP ne demek?

reel sayılar kümesinden alınan üstten sınırlı bir a kümesinin üst sınırlarının en küçüğüdür. ... a = { 1, 2, 3, 4, 5 } kümesinin supremumu 5'tir. sup a = 5 şeklinde gösterilir.

НI what's up ne demek?

what's up teriminin İngilizce Türkçe sözlükte anlamı Ne var ne yok?

WDF ne demek ingilizce?

what the fuck expr.

SUT ne anlama gelir?

SUT, Devletin sağlığa ilişkin uygulayacağı sosyal politikalara imkan sağlayan, kılavuzluk yapan, fiyatlandırma yapan, düzen sağlayan ve bunlarla beraber diğer tüm uygulama detaylarını içerisinde barındıran mevzuat tebliğine verilen addır. 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu, 5510 sayılı Kanun ve "Genel Sağlık ...

Abv küfür ne demek?

Yani sosyal medya kullanılan abv kısaltması 'Allah belanı versin' anlamında kullanılmaktadır. Ve bazı bireyler tarafından da bu abv kısaltması hakaret olarak da kullanılabilmektedir.

NT nedir Valorant?

Valorant nt, İngilizce “nice try” ifadesinin baş harflerinden oluşan kısaltmadır. Nice try Türkçe'ye “iyi deneme” olarak çevrilir.