Asli Kusur ne anlama gelir?

İçindekiler:

  1. Asli Kusur ne anlama gelir?
  2. Asli görev ne demek?
  3. Ikincil koruma ne demek?
  4. Bulmacada ikincil ne demek?
  5. Güzel söz söyleme sanatına ne denir?
  6. Bulmacada veba ne demek?
  7. Zaman bulmacada nedir?
  8. Bulmacada söz ne demek?

Asli Kusur ne anlama gelir?

Karayolları Trafik Kanunun 84. Maddesinde belirtilmiş olan hata ve kusurlara asli kusur denilmiştir. Belirlenmiş olan kurallara uymayan sürücülere ise asli kusurlu sürücü denilmektedir.

Asli görev ne demek?

... kamu hizmetlerinin gerektirdiği asli ve sürekli görevler, memurlar ve diğer kamu görevlileri eliyle görülür. Esas olan, asıl olan, temel, temelli, köklü, baş. En önemli.

Ikincil koruma ne demek?

İkincil Korunma (Sekonder Korunma): Hastalıkları zamanında yakalamaktır. Erken tanı hizmetleri olarak bilinir. ... Üçüncül Korunma (Tersiyer Korunma): Birincil ve ikincil korunma olanaklarından yararlanamamış, tanıda geç kalınmış hastalarda, en iyi tedavi ve rehabilitasyon olanaklarının kullanımıdır.

Bulmacada ikincil ne demek?

Cevap : Bulmacada 'İkincil' nedir sorusunun cevabı: Kare ve çengel bulmacada sorulan 'İkincil' sorusunun yanıtı 4 harflidir ve cevaba ise TALİ yazabilirsiniz. Cevabı Kopyala Eğer bulmaca cevabınızdaki boşluk 7 harfli ise cevaba ikincil yazabilirsiniz.

Güzel söz söyleme sanatına ne denir?

Etkili söz söyleme sanatı bulmaca anlamı Cevap ne = Bulmacada Etkili söz söyleme sanatı nedir sorusuna verilecek cevap olarak RETORİK - HİTABET - BELAGAT yazabilirsiniz.

Bulmacada veba ne demek?

Veba bulmaca anlamı, Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Veba nedir sorusuna verilecek cevap olarak TAUN - OBA - YUMRUCAK yazabilirsiniz.

Zaman bulmacada nedir?

Cevap = Bulmacada Zaman nedir sorusuna verilecek cevap olarak DEVRAN - VAKİT - DEVİR - IRSAT - BİLLA - IRSAT - BİL - ÖY - VAKT - EYN - ADAR yazabilirsiniz.

Bulmacada söz ne demek?

Bulmacada.net sitemizde tüm resimli çengel bulmaca, kare bulmaca ve diğer bulmaca sorularını bulabilir ve arama bölümünden cevaplarına ulaşabilirsiniz. Cevap = Bulmacada Söz nedir sorusuna verilecek cevap olarak LAF - KELAM - AHD - SERVA - SUHEN yazabilirsiniz.