MagSafe hangi telefonlarda var?

İçindekiler:

  1. MagSafe hangi telefonlarda var?
  2. Qi cihaz ne demek?
  3. Qi sertifika ne demek?
  4. Apple Watch şarj aleti ile telefon şarj olur mu?
  5. iPhone 6S kablosuz şarj var mı?

MagSafe hangi telefonlarda var?

Yuvarlak mıknatıslı bir yapıda olan MagSafe, kablosuz olarak 15W güç sunuyor. Kablosuz şarj destekleyen iPhone 8, 8 Plus, X, XS, XS Max, XR, SE (2. nesil), 11 ve 11 Pro modellerinde de kullanılabilen bu aksesuarın, iPhone 12 olmayan modellerde daha yavaş şarj ettiği ortaya çıkarıldı.

Qi cihaz ne demek?

Qi (Çince "doğal enerji" veya "Çi" sözcüğünden geliyor) , Kablosuz Güç Konsorsiyumu tarafından 4 cm'ye (1.6 inç) kadar mesafelerde endüktif şarj için geliştirilen açık bir arabirim standardıdır. Sistem, bir şarj yastığı ve uyumlu bir cihaz kullanmaktadır.

Qi sertifika ne demek?

Qi, Wireless Power Consortium (WPC) tarafından kullanıma sunulan, herkese açık bir evrensel şarj standardıdır. Piyasada iOS'in en son sürümü yüklü iPhone'ları 7,5 vat değerlerine ulaşan hızlarla şarj etmek için kullanılan birçok Qi sertifikalı şarj aleti vardır.

Apple Watch şarj aleti ile telefon şarj olur mu?

Eğer Apple Watch, AirPods ve iPhone kullanan biriyseniz bu cihazları aynı anda istasyona koyup şarj edebiliyorsunuz. Saat için manyetik şarj yuvası da bulunan üründe AirPods ve iPhone'u şarj etmek için 10W güç sağlanıyor.

iPhone 6S kablosuz şarj var mı?

Eylül ayında tanıtılan iPhone 6S, bünyesinde 12 megapiksellik kamera, daha hızlı parmak izi okuyucu ve 3D Touch gibi birçok yeni özellikle piyasaya girdi. Ancak bükülmeyen yeni iPhone modelinin, aralarında Samsung Galaxy S6 dahil olmak üzere birçok Android telefonda bulunmayan bir eksiği var: kablosuz şarj.