Igdaş faturamı nasıl öderim?

İçindekiler:

  1. Igdaş faturamı nasıl öderim?
  2. Igdaş gecikmiş fatura nereye ödenir?
  3. İGDAŞ fatura hangi banka?
  4. İGDAŞ abonelik ücreti peşin mi?
  5. Igdaş son ödeme tarihi geçerse ne olur?
  6. Doğalgaz faturası hangi bankalar alıyor?

Igdaş faturamı nasıl öderim?

Cevap : İgdaş faturanızın sol üst tarafında yazmaktadır. Cevap : İgdaş faturanızda yazan sözleşme numaranızı girerek igdaş fatura ödeme veya sadece igdaş fatura sorgulama yapabilirsiniz.

Igdaş gecikmiş fatura nereye ödenir?

Doğalgaz faturaları İGDAŞ veznelerine ve yetkili fatura ödeme merkezlerinden yatırılabiliyor. Faturanın son ödeme tarihine kadar ödenmiş olması gerekiyor.

İGDAŞ fatura hangi banka?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan İGDAŞ, doğal gaz fatura ödemelerinde uygulayacağı kredi kartı ile vade farksız taksit kampanyasını sürdürebilmek için Akbank, Denizbank, Garanti Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Kuveyt Türk, QNB Finansbank, Türkiye Finans, Vakıfbank, Alternatifbank, ICBC Bank,TEB ve Yapı ...

İGDAŞ abonelik ücreti peşin mi?

- Damga Vergisi Güvence bedelinin binde 9,48'i olmaktadır. - Dosya Masrafını ise Şirket belirlemektedir. IGDAŞ depozito ücreti doğal gaz şirketi tarafından peşin ve nakit olarak tahsil edilebilmektedir.

Igdaş son ödeme tarihi geçerse ne olur?

Faturanızı son ödeme tarihinden sonraki 15 iş günü içinde ödemezseniz, üç gün öncesinde ihbarname yollanarak sayaç vanası aparatlanır ve gaz kullanıma kapatılır. Gazı kendiniz açmanız durumunda usulsüz kullanım cezası ödersiniz.

Doğalgaz faturası hangi bankalar alıyor?

Anlaşmalı Bankalar
BankaOtomatik Ödemeİnternet Şubesi
Kuveyt Türk Katılım Bankası++
Odeabank++
QNB Finansbank++
Şekerbank++
24 satır daha