Turkcell sinema bileti nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Turkcell sinema bileti nasıl alınır?
  2. Platinum sinema bileti hangi günler?
  3. Turkcell Platinum Paket nedir?
  4. Vodafone Red sinema bileti şifresi nasıl alınır?
  5. Turkcell Platinum ne kadar?
  6. Turkcell Platinum hediye kodu nasıl alınır?
  7. Vodafone Red olduğumu nasıl öğrenebilirim?
  8. Vodafone Red e nasil gecerim?
  9. Geyikli Park nerede?

Turkcell sinema bileti nasıl alınır?

Turkcell Platinum üyesi sahibi olan kullanıcılar ise telefonlarına Turkcell Platinum uygulamasını yüklemeleri gerekmektedir, uygulamayı yükledikten sonra açarak gerekli menü üzerinden Turkcell 1 bilet alana 1 bilet hediye kampanyası dahilindeki şifreyi alarak gideceğiniz sinema salonu bilet satışı görevlilerine ...

Platinum sinema bileti hangi günler?

Turkcell Platinum on Instagram: “Cinemaximum Sinemaları'nda her Cuma ve Pazar günleri bir bilet alana bir bilet hediye ayrıcalığınızdan yararlanmak için Platinum…”

Turkcell Platinum Paket nedir?

Platinum 25 kampanyası yurt içi her yöne 1500 dk ve Turkcell'lilerle sınırsız görüşme, yurt içi her yöne 300 SMS, 25 GB yurt içi internet kullanımı, WhatsApp ve BiP uygulamalarında sınırsız mesajlaşma, Dergilik Midi paketi ve bu uygulamada geçerli 1 GB internet içermektedir. 300 SMS, MMS olarak da kullanılabilir.

Vodafone Red sinema bileti şifresi nasıl alınır?

Kampanyadan yararlanmak için kampanya şifresinin ve telefon numarasının sinema yetkilisine iletilmesi gerekmektedir. Kampanya şifresi sadece Avantaj Cepte uygulaması üzerinden alınabilir. Şifre SMS ile alınamamaktadır. " Şifreler tek kullanımlıktır.

Turkcell Platinum ne kadar?

Tarifeniz Yurt Dışında Geçerli
PaketİçerikAylık Abonelik Ücreti
Platinum 30GB+30 GB İnternet + Her Yöne 1500 DK + Turkcell'lilerle Sınırsız Konuşma + 300 SMS119 TL

Turkcell Platinum hediye kodu nasıl alınır?

Kampanya/hediye indirim kodumu nasıl alabilirim? Turkcell müşterilerimiz 2222- 2200 kısa kodlarına “indirim kodu” yazılarak SMS ile indirim koduna ulaşabilir. Ayrıca Turkcell'li olmayan müşterilerimiz ise sorgulama işlemini 0532 752 53 23 numarasına SMS ile “indirim kodu” yazarak ulaşabilir.

Vodafone Red olduğumu nasıl öğrenebilirim?

Mevcut tarifemi nasıl öğrenebilirim? Vodafone Yanımda uygulaması: Uygulamaya giriş yaptıktan sonra uygulama ana sayfasından tarifenizin detaylarına ulaşabilir, "Tarifem ve Kullanımlarım" sekmesinden de mevcut tarifenizin detaylarını inceleyebilirsiniz.

Vodafone Red e nasil gecerim?

Online Self Servis'te bulunan Tarife ve Paketlerim altında bulunan Tarife Değişikliği sekmesine ya da Vodafone Yanımda uygulamasında bulunan 'Tarifem' sekmesi altından değiştirebilirsiniz. Vodafone Red Müşteri Hizmetleri numarası olan 7008'i arayarak da işleminizi gerçekleştirebilir ve detayları öğrenebilirsiniz.

Geyikli Park nerede?

Avrupa Yakası'nda yer alan ilçesi Şişli'ye bağlı Ayazağa'da bulunmaktadır. Turkcell Platinum Park yemyeşil bir orman ve çam ağaçları arasında yer almaktadır. Hem eğlenmek hem de şehrin kalabalığından kurtulmak için burası muhteşem bir yer. Her yaştan insanın dolu dolu zaman geçirip eğleneceği bir yapısı var.