Nazoster ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Nazoster ne işe yarar?
  2. Rinit ne demektir?
  3. Mometix burun spreyi çocuklarda kullanılır mı?
  4. Rhinfant burun spreyi kaç yaş?
  5. Avamys sprey günde kaç defa kullanılır?

Nazoster ne işe yarar?

Mometazon furoatın küçük miktarları burun içine püskürtüldüğü zaman, burundaki iltihabı, kaşıntıyı, tıkanıklığı ve hapşırığı gidermeye yardımcı olur. rinit olarak da bilinir) ve yıl boyu devam eden rinit (burun iltihabı) semptomlarının tedavisinde kullanılır. profilaksisinde (önlenmesinde) endikedir.

Rinit ne demektir?

Alerjik rinit, halk arasında bilinen adı ile saman nezlesi; bağışıklık sisteminizin nefes yoluyla vücudunuza aldığınız maddelere (polen gibi) aşırı tepki vermesiyle ortaya çıkan alerjik bir reaksiyondur. Bahar aylarının gelmesi ile daha sık görülmeyen başlar.

Mometix burun spreyi çocuklarda kullanılır mı?

MOMETİX AQ 6 yaş ve üzeri çocuklarda ve erişkinlerde saman nezlesi (mevsimsel alerjik rinit olarak da bilinir) ve yıl boyu devam eden rinit (burun iltihabı) semptomlarının tedavisinde kullanılır.

Rhinfant burun spreyi kaç yaş?

“sıfır” yaşından itibaren kullanılabilen bir üründür. 5) Okyanus suyunu her iki burun deliğine 2-3 er damla damlatın. Böylece Rhinfant spreyin burunda yarattığı kuruluğu ve yerinden oynattığı sümük partiküllerini nemlendirmiş ve yumuşatmış olacaksınız.

Avamys sprey günde kaç defa kullanılır?

Tavsiye edilen başlangıç dozu her burun deliğine günde 1 kez uygulanan 2 spreydir. Belirtiler kontrol altına alındığında doktorunuz ilacınızın dozunu, her burun deliğine günde 1 kez uygulanan 1 spreye indirilebilir. Uygulama yolu ve metodu: AVAMYS sadece burun içine sprey şeklinde uygulanır.