Colgate Optik White zararlı mi?

İçindekiler:

  1. Colgate Optik White zararlı mi?
  2. Colgate optik beyaz ağız bakım suyu nasıl kullanılır?
  3. Colgate optik White nasıl kullanılır?
  4. Colgate Charcoal Clean ne işe yarar?
  5. White Pen Diş Beyazlatma Kalemi nasıl kullanılır?
  6. Colgate Charcoal diş macunu ne işe yarar?

Colgate Optik White zararlı mi?

Colgate® Optik Beyaz® diş Macunu diş minesi için güvenilir midir? Colgate® Optik Beyaz® diş macunu gündelik kullanıma uygun ve diş minesine zarar vermeyen bir formüle sahiptir.

Colgate optik beyaz ağız bakım suyu nasıl kullanılır?

Kozmetik bakım için daimi olarak kullanımı, beklenmeyen kalıcı kötü sonuçlar yaratabilir. Diş hekiminin tavsiye sonucunda, sabah akşam bir kapak 30 saniye boyunca ağız içerisinde gargara yapılmalıdır. Ardından yutulmadan tükürülmeli ve yarım saat boyunca su dahil hiç bir içecek ve yiyecek tüketilmemelidir.

Colgate optik White nasıl kullanılır?

Diş beyazlatma kalemini kullanmadan önce dişlerinizi güzelce fırçalamalısınız. Ardından diş ipi kullanarak dişlerinizi temizlemelisiniz. Şimdi diş beyazlatma kaleminizi kullanabilir, kalemin içerisinde yer alan sıvıyı dişlerinize ince bir tabaka halinde sürebilirsiniz.

Colgate Charcoal Clean ne işe yarar?

Colgate Charcoal Professionel Clean Diş Macunu 75ml - Diş yüzeyindeki lekeleri gidermeyi destekler. - Dişleri beyazlatmaya yardımcı olur. - Ferah bir nefes sağlar.

White Pen Diş Beyazlatma Kalemi nasıl kullanılır?

-İçinde yer alan beyazlatma jelini dişlerinizi temizledikten sonra lekelerin yer aldığı bölgelere sürmeniz yeterli. 15 dakika sonra bembeyaz bir gülüşe kavuşmanıza destek olacaktır. -Kullandıktan 15 dakika sonrasından itibaren yeme ve içmeye, gönül rahatlığı ile devam edebilirsiniz.

Colgate Charcoal diş macunu ne işe yarar?

1) Aktif kömürlü diş macunları, lekeleri yok eder. Bu diş macunları, dişteki yüzeysel lekeleri(şarap, kahve, çilek vb.) gidermenin harika bir yoludur. Fakat bunun diş beyazlatma işlemiyle aynı şey olmadığını unutmayın. Yine de, lekeleri yok etmesi, dişleri güzelleştirmenin önemli bir parçasıdır.