Saçlarım turuncu oldu ne yapmalıyım?

İçindekiler:

  1. Saçlarım turuncu oldu ne yapmalıyım?
  2. Sarı saç neden Turunculaşır?
  3. Açılan saç neden Turunculaşır?
  4. Saç açıcı boyalar nasıl kullanılır?

Saçlarım turuncu oldu ne yapmalıyım?

Saçlarınız turuncu kaldıysa ya yeterince açamadınız veya saç açıcıyı erken kaldırdınız. Bu işleme devam etmek için daha fazla saç açıcı ekleyebilirsiniz. Burada önemli olan saçın doğal görünüşünü bozmamak adına en az 1 hafta saçlarınızı dinlendirmeniz ve tekrar işlem uygulamamanız gerekiyor.

Sarı saç neden Turunculaşır?

Sarı saç rengi neden turunculaşır? ... Boya ve oksidanla saç rengi açıldığında bu baz tonlar ortaya çıkar. Eğer saç rengi açıldıktan sonra turunculaşma ortaya çıktıysa, bunun nedeni baz saç rengindeki turuncu ve kırmızı alt tonların yeterli şekilde açılmamasından kaynaklanır.

Açılan saç neden Turunculaşır?

Boya ve oksidanla saç rengi açıldığında bu baz tonlar ortaya çıkar. Eğer saç rengi açıldıktan sonra turunculaşma ortaya çıktıysa, bunun nedeni baz saç rengindeki turuncu ve kırmızı alt tonların yeterli şekilde açılmamasından kaynaklanır.

Saç açıcı boyalar nasıl kullanılır?

2 – Saçınıza ilk sürdüğünüz açıcı esnasında saat tutmaya başlayın. Saçınıza sürdüğünüz ilk fırçadan itibaren açıcı saçınızda en fazla 35 ile 40 dakika kadar durmalıdır. 40 dakikayı geçirmeden saçınızı mutlaka yıkamanız gerekmektedir. Eğer açıcının saçta bekleme süresini geçirirseniz saçınız muhakkak zarar görecektir.