Dove sabun nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Dove sabun nasıl kullanılır?
  2. Dove güzellik sabunu ne ise yarar?
  3. Dove sabun ne sıklıkla kullanılır?
  4. Dove Pink sabun ne işe yarar?
  5. Sabun gözenekleri tıkar mı?
  6. Dove Shea Butter sabun ne işe yarar?

Dove sabun nasıl kullanılır?

Nasıl kullanılır? Ellerinizi ıslatın ve Dove Original Beauty Cream Bar'ı ellerinizin arasında nazikçe köpürtün. Bu köpükle vücudunuza masaj yapın ve ılık suyla yıkayın. Cildinizin ipeksi bir yumuşaklığa ve pürüzsüzlüğe sahip olduğunu hissetmek gibisi yoktur.

Dove güzellik sabunu ne ise yarar?

· Sivilce oluşumunu engeller. · Ciltte oluşan yaraların iyileşmesini sağlar. · Cildin ferahlamasını ve nefes almasını sağlar. · Ciltteki mikrobu yok ederek, ölü derileri temizler.

Dove sabun ne sıklıkla kullanılır?

Sağlıklı bir görünüme ve yumuşacık bir dokuya sahip cilde kavuşmak için Dove Cream Bar Original'i her gün, düzenli olarak kullanabilirsiniz. Sadece sabunu ıslak elleriniz arasında köpürtmeniz ve ılık su ile durulamanız, bütüncül bir bakım için yeterli olacaktır.

Dove Pink sabun ne işe yarar?

¼ nemlendirici krem içeriğiyle, cildinizi sadece temizlemekle kalmaz, günün izlerini silerken bir yandan da cildinizi besler.

Sabun gözenekleri tıkar mı?

Aşırı yağlı sabunlar cilt gözenekleri tıkar ve nefes almasını önler. Kendini yenileyemeyen cilt; siyah nokta, sivilce ve aknelerle belirtiler verir. Cildin doğal dengesini koruyabilmesi için PH 5.5 – 6.5 değerleri arasında sabunları tercih edebilirsiniz.

Dove Shea Butter sabun ne işe yarar?

Dove Cream Bar Shea Butter 100 gr, Dove'un nemlendirici etkisini ıuzun süre cildinizde hissettiren güzellik sabunlarıdır. Diğer sabunların kurutucu etkisinin aksine Dove cildinizi besler ve nemlendirir.