Karnıyarık otu Nasıl Kullanılır?

İçindekiler:

  1. Karnıyarık otu Nasıl Kullanılır?
  2. Psyllium Husks tozu ne işe yarar?
  3. Psyllium Husks Fibre 500 mg nasıl kullanılır?
  4. Psyllium şase nedir?
  5. Karnıyarık otu Solgar nasıl kullanılır?

Karnıyarık otu Nasıl Kullanılır?

Bir ya da iki çorba kaşığı sarı karnıyarık tohumunu bir bardak su içerisinde kaynatın. Daha sonra içmek suretiyle kullanabilirsiniz. Ancak şişme yaratmaması için bol su ile tüketmeniz önerilir. Diğer taraftan jelatin kıvamına sahip olan farklı meyve suları ile beraber de değerlendirmek mümkün.

Psyllium Husks tozu ne işe yarar?

Sindirime dirençli olması, bu çözünebilir lifin yüksek kolesterol, trigliserit ve kan şekeri düzeylerinin düzenlenmesine yardımcı olur. Ayrıca kilo vermede, ishal ve kabızlığın giderilmesine yardımcı olur. Dahası birçok başka lif kaynaklarından farklı olarak psyllium kullananlarca iyi tolere edilir.

Psyllium Husks Fibre 500 mg nasıl kullanılır?

Ürün Bilgileri
  1. Solgar Psyllium Husks Fibre 500 Mg 200 Kapsül Kullanımı
  2. Başlangışta günde 2 kapsül, yemeklerden önce bol suyla birlikte (250 ml) kullanılması önerilmektedir.

Psyllium şase nedir?

psyllium; plantago ovata bitki tohumlarinin kabuklarindan uretilen, suda cozunen yapiya sahip oldukca yuksek oranda lif iceren bir bitki. prebiyotik etkisine sahip. bagirsak emilimini duzenleme, tokluk hissi verme, ishal ve kabizlik sorununu cozme gibi faydali etkileri var.

Karnıyarık otu Solgar nasıl kullanılır?

Buna ek olarak bitkide yağ asidi vardır. Bir ve ya iki çorba kaşığı civarında sarı karnıyarık tohumunu tam olarak bir bardak su içinde kaynatıp içmek sureti ile kullanımı mümkündür. Fakat fazla şişme yaratmaması amacı ile bol su içerek tüketmek önerilmektedir.