Çifte Haz kaç mm?

İçindekiler:

  1. Çifte Haz kaç mm?
  2. Okey de çifte nasıl gidilir?
  3. Okey Rötar Prezervatif nedir?
  4. Tırtıklı prezervatif ne demek?
  5. Okey Nirvana ne işe yarar?
  6. Ok sımsıkı nedir?
  7. Yere atılan okey alınır mi?

Çifte Haz kaç mm?

Okey Prezervatif Çifte Haz, desenli ve ultra incedir. Paket içerisinde 10 adet prezervatif bulunmaktadır. Kondom genişliği 52 mm'dir. OK prezervatif ürünleri, üretimindeki özel metot sayesinde daha güzel kokar.

Okey de çifte nasıl gidilir?

Eğer oyuncunun elinde aynı renk ve aynı numaradan çift taşlar varsa "çifte gidebilir". Yani eline aynı renk ve numaradan 7 çift taş toplamaya çalışır. Dilerse oyun boyunca çifte gittiğini açıklamaz.

Okey Rötar Prezervatif nedir?

Karşılıklı zevkin artmasını sağlayan geciktirici etkili OKEY Rötar, sevişme süresinin uzamasına yardımcı olur. Güvenli kullanım sunan OKEY prezervatifleri yırtılma ya da delinme gibi sorunları minimuma indirir. Kaliteli yapısı ile öne çıkan Rötar prezervatif son derece güvenli bir seks sunar.

Tırtıklı prezervatif ne demek?

Tırtıklı prezervatif çeşitleri etraflarında küçük yükseltilmiş çıkıntılara sahip olan prezervatiflerdir. ... Cinsel ilişkide tırtıklı bir prezervatif kullandığınızda, çıkıntılı doku sürtünmeyi artırır ve her iki taraf için de duygular yoğunlaşır.

Okey Nirvana ne işe yarar?

AÇIKLAMA Okey Kayganlaştırıcı Jel Nirvana Hot 100 ml OKEY Kayganlaştırıcı Jel Nirvana , cinsel ilişkiden aldığınız keyif ve rahatlığı arttırmaya yönelik kaygan ve ipeksi kıvamda su bazlı bir jeldir. Özel afrodizyak etkili jeli sayesinde hissiyatı arttırır ve kadınların orgazm olmasına yardımcı olur.

Ok sımsıkı nedir?

OKEY Sımsıkı, daha sıkı formuyla penisi daha iyi sararak hissi arttırır, ilişkiden alınan zevki katlar. Şeffaf, vanilya aromalı, düz yüzeyli, nominal genişliği 49 mm, paralel şekilli, rezervuar uçlu, silikon kayganlaştırıcılı, lateks prezervatifler.

Yere atılan okey alınır mi?

Okey her zaman işler olacağı için yanlışlıkla okeyi atan oyuncu da ceza alır. Yere taş açılmamış olsa bile okey taşını yere atan oyuncu 101 ceza puanı alır. Yere atılan işlek taş diğer oyuncu tarafından alınabilir.