Golden Retriever yavrusu kaç TL?

İçindekiler:

  1. Golden Retriever yavrusu kaç TL?
  2. Golden Retriever nelerden hoşlanır?
  3. Golden hangi boy ırk?
  4. Dişi Golden ne kadar büyür?
  5. Golden ne kadar sürede buyur?

Golden Retriever yavrusu kaç TL?

Golden retriever yavru fiyatları cinsine, eğitimine, yaşına göre değişiklik gösterebilmektedir. Alınmak istenen yavru Golden Retriever fiyatı 7 TL arasında değişebilmektedir. Eğer 2 yaş ve üzerinde bir köpek sahiplenmek isterseniz fiyatı 3 TL arasında değişebilmektedir.

Golden Retriever nelerden hoşlanır?

Golden retriever çok kolay eğitilebilir. Çok itaatkar bir köpek ırkıdır. Tüm köpek ırkları içinde en oyuncu olanlardan biridir, oyun oynamaya tek kelimeyle bayılır. Sadece sahibine değil genel olarak herkese karşı sevgi dolu köpeklerdir.

Golden hangi boy ırk?

Bu güzel köpekler son derece dayanıklı ve güçlüdür. Golden retriever köpeklerin ağırlıkları erkeklerde 29-34, dişilerdeyse 25-29 kilogram arasındadır. Yükseklikleri erkeklerde 56-61 santim, dişilerdeyse 51-56 santim arasında değişir.

Dişi Golden ne kadar büyür?

Kuyrukları uzun ve düz olur genellikle kıvrık bir şekilde tutulmaz. Golden Retriever köpeklerin genel ağırlıkları erkeklerde 29 kg ile 34 kg arasında iken dişilerde 25 kg ile- 29 kg arasındadır. Yükseklikleri ise erkeklerde 56cm ile 61 cm, dişilerde ise 51 cm ile 56 cm arasında değişmektedir.

Golden ne kadar sürede buyur?

Golden retriever'lar ikinci altı ayda çok hızlı büyür. Bu süre zarfında, yavru köpeğin eklemleri ve kemikleri savunmasız hale gelir.