DOLOREX baş ağrısına iyi gelir mi?

İçindekiler:

  1. DOLOREX baş ağrısına iyi gelir mi?
  2. DOLOREX gribe iyi gelir mi?
  3. DOLOREX ne içerir?
  4. Dikloron ile Dolorex aynı mı?
  5. Adet olunca ağrı kesici içilir mi?

DOLOREX baş ağrısına iyi gelir mi?

Özellikle romatizmal hastalıklarda eklem yerlerindeki şişkinlik, ağrı ve hassasiyetin giderilmesinde yaygın olarak kullanılır. Ayrıca adet sancıları ve migren ağrılarının tedavisinde de kullanılabilmektedir. En sık görülen yan etkileri; baş ağrısı, baş dönmesi, mide ağrısı, ishal, cilt döküntüleri ve halsizliktir.

DOLOREX gribe iyi gelir mi?

Aynı zamanda da ateş düşürücü olan bu ilaç soğuk algınlığı, grip, boğaz ağrısı, eklem ağrısı, bel, sırt, boyun ağrıları için son derece etkili olan bu ilaç 12 yaş üstü çocuklar içinde uygundur. Gün içerisinde 3 defadan fazla içmemelisiniz.

DOLOREX ne içerir?

DOLOREX draje 50 mg Ağızdan alınır. Etkin madde: Her draje 50 mg diklofenak potasyum içerir.

Dikloron ile Dolorex aynı mı?

Diklofenak (ticari adları ile Dolorex, Voltaren, Diklomec, Dikloron, Dicloflam, Cataflam gibi...) enflamasyonu azaltmak ve ağrıyı dindirmek için artrit ve akut sakatlanmalarda kullanılan bir non steroidal antiinflamatuar ilaçtır.

Adet olunca ağrı kesici içilir mi?

Adet sancısının tedavisinde genellikle ağrı kesiciler kullanılmaktadır. Bu ilaçlar prostaglandin seviyesini etkilediği için ağrıyı azaltmaktadır. Kullanılan ağrı kesiciler ile kanama da bir miktar azalır fakat bunun hiçbir zararı yoktur. Kadınların ağrıyı yaşamak yerine ilaç kullanmaları önerilmektedir.