Turkcell TL transfer nedir?

İçindekiler:

  1. Turkcell TL transfer nedir?
  2. Vodafone Faturalıdan Faturasıza nasıl geçilir?
  3. Turkcell en az kaç TL transfer edilir?
  4. Turkcell en fazla kaç TL transfer edilir?

Turkcell TL transfer nedir?

TL Transfer nedir? Tüm Bireysel Turkcell müşterilerinin HazırKartlılara kredi gönderebilmesini sağlayan Turkcell servisidir. Nasıl kullanırım/alırım? TL Transfer etmek için TL göndermek istediğiniz telefon numarasını yazın, bir boşluk bırakarak transfer etmek istediğiniz TL miktarını ekleyip 2200'a kısa mesaj gönderin.

Vodafone Faturalıdan Faturasıza nasıl geçilir?

1. 0542 542 00 00 numarası üzerinden müşteri hizmetlerini arayıp Vodafone faturalı dan faturasıza geçiş işleminizin başlatılmasını talep edebilirsiniz. 2. Faturalıdan faturasıza geçiş Vodafone Cep şubelerinde de yapılmaktadır. Size en yakın Vodafone mağazasına gidip geçişinizi yapabilirsiniz.

Turkcell en az kaç TL transfer edilir?

TL Transfer Servisi ile tüm bireysel Turkcell aboneleri, Hazır Kart'lılara kolayca TL Transfer edebilir. Tek seferde en az 1 TL, en fazla 45 TL Transfer edebilirsiniz. Faturasız hat kullanan aboneler, Turkcell abonelik yaşı 0-30 gün arasında ise tek seferde en fazla 15 TL transfer edebilir.

Turkcell en fazla kaç TL transfer edilir?

Tek seferde en az 1 TL, en fazla 45 TL Transfer edebilirsiniz. Faturasız hat kullanan aboneler, Turkcell abonelik yaşı 0-30 gün arasında ise tek seferde en fazla 15 TL transfer edebilir. Faturalı hat kullanan aboneler ayda en fazla 200 TL transfer edebilir.