Seyahat Danışmanı nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. Seyahat Danışmanı nasıl olunur?
  2. Turizm Danışmanlık ne iş yapar?
  3. Acenta görevlisi ne iş yapar?
  4. Seyahat Servis Elemanı nedir?
  5. 5111.04 meslek kodu nedir?

Seyahat Danışmanı nasıl olunur?

Seyahat Danışmanı Nasıl Olunur?
  1. Meslek liseleri veya üniversitelerin iki yıllık eğitim veren önlisans programlarından (Meslek Yüksek Okullarının, Turizm /Otelcilik /Seyahat Acenteciliği /Rehberlik Bölümü vb.) ...
  2. Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren lisans programlarından birinden mezun olmak,
Daha fazla öğe...

Turizm Danışmanlık ne iş yapar?

Turizm Danışma Elemanı, iletişim araçlarını ve bilgi kaynaklarını kullanarak, yerli ve yabancı turistlere, genel turizm konularında bilgi verme, önerilerde bulunma, rezervasyon yapılmasına yardımcı olma işlemlerini kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.

Acenta görevlisi ne iş yapar?

Acente Temsilcisi, turizm veya sigorta acentesi gibi üyeliğe dayalı kuruluş müşterilerine destek ve hizmet sağlar. Müşteri talep ve şikayetlerine cevap vermek, satış yapmak, organizasyon ve hizmetler hakkında bilgi vermekle sorumludur.

Seyahat Servis Elemanı nedir?

Seyahat Servis Elemanı (Otobüs/Tren), kendi başına ve belirli bir süre içerisinde, otobüs ve tren seyahatlarında yolcuları seyahat hakkında bilgilendirme, rahat bir şekilde seyahatlarını sağlama ve yolculara çeşitli hizmetler sunma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.

5111.04 meslek kodu nedir?

Seyahat Servis Elemanı (Host/hostes/otobüs-Tren) Meslek Kodu5111.04” olarak belirlenmiştir.