CNR EXPO metro ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. CNR EXPO metro ile nasıl gidilir?
  2. CNR EXPO hangi hava alanına yakın?
  3. Hatay EXPO alanı nerede?
  4. CNR Expo hangi metro durağında?
  5. Sabiha Gökçenden Istanbul fuar merkezine nasıl gidilir?
  6. Hatay EXPO Fuarı ne zaman?
  7. Hatay EXPO ne zaman açılacak?

CNR EXPO metro ile nasıl gidilir?

Metro. Hacıosman – Yenikapı metrosunun bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

CNR EXPO hangi hava alanına yakın?

İstanbul Havalimanı CNR Expo Fuar Merkezi'ne yaklaşık 40-45 km uzaklıkta.

Hatay EXPO alanı nerede?

Alan Antakya Merkeze 7.4 km, İskenderun Merkez'e 64 km Antakya Havaalanına 30 km mesafededir. İskenderun Expo alanı 100 dönüm büyüklüğünde bir alana yayılmaktadır. Alan İskenderun Merkez'e 8.3 km, Antakya Merkez'e 60 km, Antakya Havaalanı'na 46 km mesafede Arsuz'un Karaağaç Mahallesindedir.

CNR Expo hangi metro durağında?

Avcılar – Söğütlüçeşme Metrobüs hattı ile Ataköy - Şirinevler durağına ulaşıp, Havalimanı Metro bağlantısını kullanarak "Dünya Ticaret Merkezi - İstanbul Fuar Merkezi" istasyonunda inip CNR EXPO'ya gelebilirsiniz.

Sabiha Gökçenden Istanbul fuar merkezine nasıl gidilir?

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan; Havataş ile Taksim'e veya İETT'nin E-3 hat numaralı otobüsleriyle 4. Levent Metro'ya ulaşın. Bu noktalardan raylı sistem ile havalimanı metrosuna (M1A) aktarma yapın. Dünya Ticaret Merkezi/İstanbul Fuar Merkezi istasyonunda inin.

Hatay EXPO Fuarı ne zaman?

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı, AIPH'in önerisini dikkate alarak bu uluslararası organizasyonun 10 Aralık 2021 – tarihleri arasında gerçekleştirilmesine karar verdi.

Hatay EXPO ne zaman açılacak?

Bu sayede ziyaretçilerimize Hatay'ın güzelliğini keşfetmek ve tekrar tekrar ziyaret etmek için fırsat yaratacağız. Sonuç olarak, güzel ve unutulmaz bir Expo'ya ev sahipliği yapmak için 10 Aralık 2021 tarihini dört gözle bekliyoruz.” dedi.