Manisa Seyahat kaçta?

İçindekiler:

  1. Manisa Seyahat kaçta?
  2. Manisa İzmir otobüsleri saat kaçta başlıyor?
  3. Manisa Seyahat Son otobüs kaçta?
  4. Manisa Seyahat kac tl?
  5. Manisa Seyahat hafta sonu var mı?
  6. Manisa izmir otobüs bileti kaç para?
  7. Manisa Belediye otobüsleri çalışıyor mu?
  8. Havaş Manisa çalışıyor mu?

Manisa Seyahat kaçta?

Manisa Seyahat her gün sabah saat tam beş otuzda (05.30) çalışmaya başlar. Gece saat yirmiüç sıfırbeşe kadar (23.05) aralıksız çalışmaya devam eder.

Manisa İzmir otobüsleri saat kaçta başlıyor?

1977 yılından bu güne Şehzadeler şehri Manisa'mızdan Ege'nin incisi İzmir'e; haftanın 7 günü sabah 05.30'dan,22:00'e İzmir'den Sabah 06,20'den İzmir Garajı 23.00, Bornova Manisa Ayrımı 23,10'e kadar her 10 dakika'da bir olmak üzere yolcularımızın güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımını sağlıyoruz...

Manisa Seyahat Son otobüs kaçta?

Haftanın 7 günü sabah Manisa'dan 05.30'dan, 22.00'a kadar her 10 dakika'da bir olmak üzere yolcularımızın güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşımını sağlıyoruz...

Manisa Seyahat kac tl?

Seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla birlikte her gün 5-6 bin yolcunun taşındığı Manisa-İzmir arası seyahat başlarken daha önce 15 TL olan bilet fiyatları da 20 TL olarak belirlendi.

Manisa Seyahat hafta sonu var mı?

Hafta sonu sefer saatleri Cumartesi ve Pazar günü Manisa'dan kalkış saatleri 07.00 ile 17.00 saatleri arasında saat başı sefer olacak şekilde belirlendi. Ek olarak saat 18.30 son sefer yapılyor.

Manisa izmir otobüs bileti kaç para?

En ucuz Manisa - İzmir otobüs bileti 30,00 TL'dir.

Manisa Belediye otobüsleri çalışıyor mu?

Korona virüsle mücadele kapsamında 17 gün sürecek tam kapanma sürecinde Manisa'da şehir içi toplu taşıma hizmetleri devam edecek. ... Yapılan düzenlemeyle birlikte il genelinde belirtilen mesai saatleri içinde toplu taşıma hizmetlerimiz il genelinde devam edecektir.”

Havaş Manisa çalışıyor mu?

Havaş Otobüsleri günün belirli saatlerinde Uçuş trafiğine bağlı olarak; İzmir Adnan Menderes (ADB) Havalimanı'ndan; Alaçatı, Çeşme, Urla, Kuşadası, Aydın ve Manisa'ya sefer düzenlemektedir.