Dicloflam Dolorex aynı mı?

İçindekiler:

  1. Dicloflam Dolorex aynı mı?
  2. Dicloflam nasıl bir ağrı kesici?
  3. Diclomec sr ne kadar sürede etki eder?
  4. Voltaren günde kaç kere sürülür?

Dicloflam Dolorex aynı mı?

Diklofenak (ticari adları ile Dolorex, Voltaren, Diklomec, Dikloron, Dicloflam, Cataflam gibi...) enflamasyonu azaltmak ve ağrıyı dindirmek için artrit ve akut sakatlanmalarda kullanılan bir non steroidal antiinflamatuar ilaçtır.

Dicloflam nasıl bir ağrı kesici?

Dicloflam, hafif ve orta şiddette ağrı ve iltihap tedavisinde kullanılan nonsteroid antienflamatuar bir ilaçtır. Etken maddesi diklofenak potasyumdur. Osteoartrit, romatoid artrit, ankilozan spondilit ve akut gut semptomlarını azaltırken, adet ağrısının kontrol altına alınmasına da yardımcı olur.

Diclomec sr ne kadar sürede etki eder?

abdi ibrahim üretimi voltaren muadili ilaç. 24 saatte bir vurulması tavsiye edilen, vücuda enjekte edildikten 20 dk sonra kendinizi usain bolt kadar güçlü hissettiren mucizevi ilaç. formülü: etkin madde olarak 100 mg diklofenak sodyum ve boyar madde olarak kırmızı demir oksit ve titan dioksit içeren ilaç.

Voltaren günde kaç kere sürülür?

Voltaren Krem, 12 yaş altındaki çocuklarda kullanılmamalıdır. Yetişkin bireylerde ise gün içerisinde 3-4 kere hasar almış deri bölgesine ince bir tabaka halinde sürülmeli ve el ile yavaş yavaş ovarak iyice dağıtılıp, deriye yedirilmelidir.