BİMcell Paketler nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. BİMcell Paketler nasıl alınır?
  2. BİMcell dost 8 GB paketi nasıl yapılır?
  3. BİMcell 20 GB internet nasıl alınır?
  4. BİMcell 20 GB kac tl?
  5. BİMcell 30 GB Hediye internet nasıl yapılır?

BİMcell Paketler nasıl alınır?

*120#yi tuşladığınızda BİMcell paketlerine ulaşırsınız. Paketi satın almak için karşınıza gelen ekranda ilgili paket için tuşlama yapmanız gerekmektedir. İnternet paketleri için paket tipi olarak "İnternet Paketleri"ni seçiniz. Seçiminizin ardından istediğiniz paketin numarasını giriniz.

BİMcell dost 8 GB paketi nasıl yapılır?

BİMcell içi sınırsız konuşma, yurt içi her yöne 750 dakika, yurt içi her yöne 750 SMS ve 8GB internet veren Dost M Paketi 28TL! Dost M yazıp 4551'e gönderin.

BİMcell 20 GB internet nasıl alınır?

BİMcell Haftalık 20GB Paketi'nden faydalanabilmek için aboneler, SMS göndermek suretiyle, BİMcell.com.tr'de yer alan Online İşlemler'deki ilgili menüden, Mobil online uygulaması (MOİM) üzerinden veya BİMcell müşteri hizmetlerini arayarak ilgili paket için talepte bulunabilecektir.

BİMcell 20 GB kac tl?

Bimcell dost tarifeleri ile internet, konuşma dakika ve SMS hattı alabilirsiniz. Bimcell Dost 4 GB, 8 GB, 12 GB ve 20 GB tarife fiyatları sırasıyla 23 TL, 28 TL, 32 TL ve 42 TL olarak güncellenmiştir.

BİMcell 30 GB Hediye internet nasıl yapılır?

Kampanya süresince 3G sim kartını 4.5G sim kart ile değiştiren abonelerimize 7 gün geçerli 30 GB yurt içi cepten internet hakkı ücretsiz olarak hediye edilecektir. Abonelerimiz sim kart değişiklikleri sonrasında, 5555'e 4.5G 30GB yazıp SMS göndermek suretiyle kampanyaya katılım için başvuruda bulunabilecektir.