Rodilon paste nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Rodilon paste nasıl kullanılır?
  2. Fare pastası kaç günde öldürür?
  3. Zehir buğday yiyen fare kaç günde olur?
  4. Fareyi en iyi ne öldürür?
  5. Lağım fareleri en çok ne yer?

Rodilon paste nasıl kullanılır?

Rodilon® Paste; sıçanların gezindiği ve görüldüğü; sıçan delikleri, gezinme yolları, beslenme alanları gibi yerlere yerleştirilir. Sıçan yoğunluğuna bağlı olarak, 5-10 m aralıklarla her yem istasyonuna 100-200 grama kadar Rodilon® Paste yerleştirilir. Yemler artık yenmediği anlaşılıncaya kadar yemlemeye devam edilir.

Fare pastası kaç günde öldürür?

Yem istasyonları içerisinde farelerin ulaşabileceği yerlere konarak uygulanır. İlk ölümler 3-5 gün içinde başlar.

Zehir buğday yiyen fare kaç günde olur?

ASYEM 500 BUĞDAY ZEHİR Yem koyduktan 3-5 gün sonra fareler ölmeye başlarlar. Bu yem ile zehirlenen fare ve sıçanlar zehirlendiklerinin farkına bile varmazlar ve yemi yemeye devam ederler. Diğer bazı ilaçların aksine ani etki ederek çırpınıp bırakmaksızın sanki halsizlikten ölüyormuş gibi bir durum gösterirler.

Fareyi en iyi ne öldürür?

Yılan pisliği ve kedi idrarı, fareler üzerinde doğal kaçırıcı etkiye sahiptirler. Hayvan barınaklarından bu kaçırıcıları temin ederek farelerin bulunduğu bölgelere yerleştirmek, fareleri alanınızdan uzaklaştırmaya yarar.

Lağım fareleri en çok ne yer?

Lağım fareleri hem etçil hem otçuldur ve çeşitli yiyecek kaynaklarıyla beslenirler. Eğer seçme şansları olursa, et, meyve, tahıl ve fındık tüketeceklerdir. Ayrıca ölü hayvanlar da bu fareler için bir besin kaynağıdır ve küçük balık ve kemirgenleri yakalayabilirler.