Biber Balsam krem ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Biber Balsam krem ne işe yarar?
  2. Biberli at kestanesi kremi ne işe yarar?
  3. Dr C Tuna x2 Double Effect At Kestanesi jeli 250 ml ne işe yarar?
  4. At kestanesi balsam ne işe yarıyor?
  5. At kestanesi balsam nasıl kullanılır?
  6. Farmasi Dr C Tuna Paprika Chili balsam ne işe yarar?
  7. X2 double effect nedir ne için kullanılır?
  8. Dr Tuna X2 double effect nedir?
  9. Farmasi at kestanesi kremi nelere iyi gelir?

Biber Balsam krem ne işe yarar?

İçerisinde bulunan Kırmızı Biber cilde uygulandığında termajonik etkide bulunur. ... Farmasi Biber Balsamı (Masaj jeli) ağrı şikayetleri dışında kilo vermek isteyen kişilerin spor yapmaya başlamadan evvel yağ yakılması istenen bölgeye sürüldüğünde hareketinde etkisiyle hızlıca yağ yakılmasına yardımcı olur.

Biberli at kestanesi kremi ne işe yarar?

İçerisinde bulunan Kırmızı Biber cilde uygulandığında termajonik etkide bulunur. Böylece yağ yakımını hızlandıracak, oluşan selülite karşı düzeltme etkisi gösterecektir. Bileşiminde sülfür ve karotonoit maddeleri sayesinde romatizmal ve kasla ilgili ağrılı durumlarda rahatlama etkisi verir.

Dr C Tuna x2 Double Effect At Kestanesi jeli 250 ml ne işe yarar?

Ürün düzenli kullanıldığında damarlar üzerinde genişletme etkisi göstermektedir. Fıtık kaynaklı ağrıların giderilmesine yardımcıdır. Topuk dikeni ağrılarında ve batmalarında rahatlama hissi oluşturarak ağrı ve acıyı azaltır. Kas ağrılarında, kulunçlarda ve ani tutulmalarda bölgeyi ısıtıp ferahlatarak rahatlama sağlar.

At kestanesi balsam ne işe yarıyor?

Farmasi At Kestanesi Balsamı (Masaj jeli) eklem ağrıları, sırt ve boyun ağrıları, incinme ve burkulma sonrası yaşanan ağrı ve sızılar üzerinde etkilidir.

At kestanesi balsam nasıl kullanılır?

At kestanesi balsamı da popülerdir. At kestanesi yağı masaj yağı olarak kullanılabilir. Saçlara, şampuana birkaç damla katıp masaj yaparak uygulanabilir. At kestanesi yağı ve kremi gece yatmadan önce cilde uygulanabilir.

Farmasi Dr C Tuna Paprika Chili balsam ne işe yarar?

İki kat yoğunlaştırılmış yeni formülü ile yorgunluk hissiniz tamamen ortadan kalkıyor! Kırmızı biber, zencefil, ısırgan otu ve mentol ile zenginleştirilmiş bu mucizevi karışım sayesinde yorgun bacak ve ayaklarınız yeniden canlılık kazanır. Eşsiz masaj keyfiyle ruhunuz keyiflenirken, cildiniz nemlenir ve tazelenir.

X2 double effect nedir ne için kullanılır?

Farmasi x2 double effect pferde balsam 125 ml • çift etkili at kestanesi balsamı • masaj jeli • düzenli masaj yaparak uygulandığında kendine has ferah kokusu eşliğinde serinletmeye,sakinleştirmeye,ve rahatlatmaya yardımcı olur • yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır • sabah ve akşam ...

Dr Tuna X2 double effect nedir?

İki kat yoğunlaştırılmış yeni formülü ile yorgunluk hissiniz tamamen ortadan kalkıyor! Kırmızı biber, zencefil, ısırgan otu ve mentol ile zenginleştirilmiş bu mucizevi karışım sayesinde yorgun bacak ve ayaklarınız yeniden canlılık kazanır.

Farmasi at kestanesi kremi nelere iyi gelir?

Vücudunuzdaki bütün ağrılarda etkilidir. Baş ağrısı, diş, boyun, sırt, bel, diz şişkinliklerinde, kol, bacak ve göğüs ağrılarında etkilidir. Kan dolaşımını hızlandırır. Varis oluşumunu engeller.