Gökçeadaya uçak seferi var mı?

İçindekiler:

  1. Gökçeadaya uçak seferi var mı?
  2. Gökçeada Havalimanı ne zaman açılacak?
  3. Gökçeada Havalimanı çalışıyor mu?
  4. Çanakkale Havaalanı ne zaman açılacak?
  5. Çanakkale Istanbul uçak seferleri ne zaman başlıyor 2021?

Gökçeadaya uçak seferi var mı?

Gökçeada havalimanı, 2010 yılında açıldı ve 2011 yılı itibarı ile uçuşlara başlamıştır. Ancak insani yardım amaçlı olarak kullanıma açılan havalimanında tarifeli sefer yoktur.

Gökçeada Havalimanı ne zaman açılacak?

"Yasak bölge"de olduğu için uçuşların yapılamadığı Gökçeada Havaalanı, 19 Haziran'da sadece "insani uçuşlar" için açılacak. Gökçeada Havaalanına, prefabrik bir terminal binası, apron ve giriş-çıkış noktalarının yapımını tamamlayan DHMİ Genel Müdürlüğü, havaalanını 19 Haziranda açmayı planlıyor.

Gökçeada Havalimanı çalışıyor mu?

Gökçeada'da bulunan Gökçeada Havalimanı genelde yaz aylarında çalışır, onun dışında adaya tek ulaşım şekli deniz yoludur. Kabatepe'den kalkan feribotlarla ulaşım sağlanır.

Çanakkale Havaalanı ne zaman açılacak?

Çanakkale Havalimanı, 1995 yılında hizmete girmiş olup sivil-askeri kategoride olan bir hava meydanıdır. Şehre uzaklığı 5 km olup PCN değeri 1x45 m ebadında bir adet beton kaplama piste sahiptir.

Çanakkale Istanbul uçak seferleri ne zaman başlıyor 2021?

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dardanel Turizm Yetkilisi Zafer Güneş, Çanakkale-İstanbul arasındaki uçak seferlerinin 1 Haziran 2021 tarihi itibarı ile yeniden başlayacağını belirterek, “Pegasus Havayolları tarafından gerçekleştirilecek olan seferler Pazar, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri saat 09:20'de ...