Trendeki kız ne anlatıyor?

İçindekiler:

  1. Trendeki kız ne anlatıyor?
  2. Trendeki kız Hangi tür?
  3. Trendeki kız seri mi?
  4. Trendeki Yabancı nedir?
  5. Trendeki Yabancı paralı mı?

Trendeki kız ne anlatıyor?

Gerilim ve gizem türü film işsizlik çeken, alkol problemleri olan ve günlerini tren yolculukları yapıp sorunsuz ve muhteşem çiftleri gözlemleyerek geçiren bir kadına odaklanıyor. Genç kadın mükemmel olduğunu düşündüğü bir çifti izlerken mükemmel çiftteki kadının cinayete kurban gitmesiyle sarsılıyor.

Trendeki kız Hangi tür?

Roman GerilimSürükleyiciPsikolojik Kurgu Trendeki Kız/Türler

Trendeki kız seri mi?

Trendeki Kız, daha önce “Amy Silver” adıyla dört roman yayımlamış olan Paula Hawkins'in kendi ismiyle yayımladığı ilk romandır. Polisiyenin yeni bir alt dalı olan ve kadınların aşk-ev ve iş ilişkileri üzerine kurulu “domestic noir” türündedir.

Trendeki Yabancı nedir?

Trendeki Yabancı, Türkiye'nin ilk öykü uygulaması olma özelliğini taşıyor. Her ay yayınlanacak bir öykü dergisi olan Trendeki Yabancı, yayıncılıkta bir ilke imza atıyor. Trendeki Yabancı basılmıyor. Gazetecide, kitapçıda yok.

Trendeki Yabancı paralı mı?

Trendeki Yabancı, sevdiğin öyküleri dilediğin yerde ve zamanda okumanı sağlayan bir mobil dergi. 2Uygulamayı nasıl kullanacağım? Trendeki Yabancı'yı Google Play Store ya da App Store üzerinden ücretsiz olarak indirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsin.