Otobüs firmaları kedi alıyor mu?

İçindekiler:

  1. Otobüs firmaları kedi alıyor mu?
  2. YHT Evcil Hayvan bileti nasıl alınır?
  3. Kedi kargo ile gönderilir mi?
  4. Kedi ile otobüs yolculuğu nasıl yapılır?
  5. Kamil Koç kedi alıyor mu?
  6. Pet Taksi kapıda ödeme var mı?
  7. Köpek taksisi nedir?
  8. Hızlı tren kedi alıyor mu?
  9. Trene kuş alınıyor mu?

Otobüs firmaları kedi alıyor mu?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, karayolu taşımacılığında büyük ses getirecek önemli bir değişiklik yaptı. Buna göre aşı karneli kedi, köpek ve kuş gibi evcil hayvanlar, yolcunun kucağında veya oturduğu koltuğun önünde otobüslerde taşınabilecek.

YHT Evcil Hayvan bileti nasıl alınır?

TCDD tarafından kimlik kartı ve veteriner sağlık raporu bulundurulması zorunlu olan hayvanlar, trenlerde yüzde 50 indirimli olarak taşınıyor. Yolcular internet üzerinden de "evcil hayvan" seçeneğini tercih ederek biletlerini indirimli olarak alabiliyor.

Kedi kargo ile gönderilir mi?

10 haftadan küçük veya anne sütünden kesilmemiş yavru kedi/köpek ve emziren anneler taşınamaz. 10 haftadan büyük, 12 haftadan küçük kediler veteriner onayı olmadan taşınamaz. Kargo bölümünde aynı kafes içinde bir anneden doğmuş, 10-24 haftalık, en fazla üç hayvan taşınabilmektedir.

Kedi ile otobüs yolculuğu nasıl yapılır?

Ulaştırma Bakanlığı Karayolu Taşıma Yönetmeliğini değiştirdi ve karar resmi gazetede yayınlandı. Yeni karara göre aşı karnesine sahip kedi, köpek, kuş gibi evcil hayvanlar özel kafeslerde kilitli bulunmak koşulu, sahibinin kucağı veya oturduğu koltuğun ön tarafında taşınabilecek.

Kamil Koç kedi alıyor mu?

Evcil hayvanıyla seyahat etmek isteyenler Karayolu Taşıma Yönetmeliğine göre özel kafeslerinde bagaj taşımaya mahsus bölümlerde taşıyabilirler, taşıtın içinde canlı hayvan taşımak yasaktır. Yönetmelik gereği otobüs içine evcil hayvan alınamıyor ve ancak uyutulduğu takdirde bagaj içinde taşınabiliyor.

Pet Taksi kapıda ödeme var mı?

Kapıda ödeme seçeneği kredi kartı olmayan veya var olan kredi kartını internette kullanmak istemeyen müşterilerimiz için sunduğumuz özel bir hizmettir. Kapıda Ödeme seçeneğinde siparişinize ait ücreti, size kargoyu teslim eden kargo elemanına yaparsınız.

Köpek taksisi nedir?

Pet taksi adı altında olan taksiler ile 7/24 istenilen yere evcil hayvanlar götürülebilmektedir. Pet taksi araçlarında aslında en önemli özellik temiz olmasıdır. ... Evcil hayvan sahibi olan kişiler için diledikleri zaman pet taksi çağırarak istenilen yere zorlanmadan sıkılmadan stres olmadan bir hizmet alabilmektedirler.

Hızlı tren kedi alıyor mu?

Yüksek hızlı tren ile yolculuk yapacak olan kişiler evcil hayvanları için sağlık raporu, kimlik kartı, aşı karnesi gibi belgeleri yanlarında bulundurmalıdır. Küçük evcil hayvanlar (kedi, köpek, kuş vb.) için %50 indirimli bilet kesilerek yolcu ve hayvan için yan yana koltuk veriliyor.

Trene kuş alınıyor mu?

Sayın Yolcularımız; Trenlerimizde küçük evcil hayvanınızı aşağıdaki şartlarda beraberinizde götürebilirsiniz. Taşınabilecek küçük evcil hayvanların (kuş, kedi, balık, küçük köpek vb.); ... Evcil Hayvanınız kafesi içinde olmalı, seyahat edilecek vagon ve koltukta hiçbir hasar ve kirliliğe sebep vermemelidir.