Tonguç hocaları kimler?

İçindekiler:

  1. Tonguç hocaları kimler?
  2. Talha hoca kim?
  3. Talha Hakan Alp hangi universite?
  4. Talha Hakan Alp ne dedi?
  5. Tonguç abonelik ücretli mi?
  6. Tonguç sınavda paralı mı?
  7. Talha Hakan Alp hoca kimdir?
  8. Hakan Alp kim?

Tonguç hocaları kimler?

Ücretsiz eğitim platformu Tonguç Akademi'nin öğretmenleri Talha Doğan ve Mehmet Tuğutlu: “Tonguç isimli karakterimizi kullanarak her dersi çok basit anlatıyoruz.

Talha hoca kim?

İlahiyatçı Talha Hakan Alp, İslami ilimler üzerine Türkiye'nin yanı sıra Suriye ve Pakistan'da eğitim aldı. Hadis ilimlerini tahsil ettiği hocalarından hadis icazeti aldı. günü sosyal medyadan yaptığı açıklamayla 'deist' olduğunu açıkladı.

Talha Hakan Alp hangi universite?

Talha Hakan Alp 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlahiyat Fakültesinden mezun oldu. İstanbul'un Fatih ilçesinde bulunan İsmailağa Kur'an Kursu'na hafızlık eğitimi aldı. Buradaki eğitim süreci boyunca Arapça ve İslami ilimler tahsil etti.

Talha Hakan Alp ne dedi?

Yeni Şafak gazetesinin eski yazarı ilahiyatçı Talha Hakan Alp, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Alp, “Tanrı'ya inanıyorum ama onu tanımlayabilecek, hakkında O şöyledir, böyledir diyecek hiçbir kesin inanç ve fikrim yok” diyerek 'deist' olduğunu açıkladı.

Tonguç abonelik ücretli mi?

Tonguç Akademi'ye üye olmak ücretli mi? Tonguç Akademi'nin web sitesine üye olmak hem çok kolay hem de tamamen ücretsizdir.

Tonguç sınavda paralı mı?

Her hafta ücretsiz olarak kayıt olabileceğin bu sınavlardan online olanlara sınav saatinde aşağıdaki kutucuklardan sınıfını ve sınavını seçerek katılabilirsin. ... "Tüm Sınavlar" butonunu tıklayarak arşivlenen ve katıldığın diğer tüm sınavlara ulaşabilirsin.

Talha Hakan Alp hoca kimdir?

Talha Hakan Alp, 1973 İstanbul doğumlu. İlköğreniminden sonra İsmailağa Cemaati'nin Kur'an Kursu'nda eğitim aldı. Suriye ve Pakistan'da İslam üzerine eğitim aldı. Dâru'l-Hikme İlim Araştırma ve Kültür Merkezi kurucuları arasında yer aldı.

Hakan Alp kim?

Hakan Alp, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü'nü tamamladıktan sonra kariyerine 1991 yılında Garanti Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı'nda başlamıştır. 1997-1999 yılları arasında aynı bankanın Eğitim Müdürü olarak görev yapan Alp, 2000-2003 yılları arasında Humanitas Doğuş ...